Konec manželství – co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5031
7.1.26 18:26
@Lojzísek píše: Více

Jak chlapům může ujebat dekel kvůli frndě. Drsný. Ale ono to funguje i naopak a proto se říká že… I loď proti proudu utáhne. Dost lidí je jak odpadní voda. Prostě odtecou;D

Jsem si vzpomněl jak jsem to napsal:D

12 let. Cejtim se starej ;D

https://music.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 07.01.26 v 18:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.26 18:27

@jita22 tak trochu na peníze, jo asi každá. Taky bych unesla víc, ale víc si vážím toho, co člověk vybuduje. Jenže když to budování není v plánu obou, je to marné. A tak si budu budovat sama za sebe. Přece se neztratím a nemůžu žít podle toho druhého, co se mu zrovna kdy chce, má na to náladu, kdy se zrovna líbí a co ne.

• Citovat
  • Upravit
5031
7.1.26 18:36
@Anonymní píše: Více

Hej, je fakt vidět, že chápete i pohled druhé strany. Prostě maličko to v sobě ženy mají stejné jako většina chlapů touží po blondynce.( Jsem chlap a kámoše mám chlapy. Vím co se jede )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.26 18:42

@Lojzísek já to fakt nevím, žárlivá jsem přiměřeně, vše si jedu tak zlatou střední cestou, jsem realista, ale nemyslím si, že někoho má. Myslím si spíš, že je toho na něj moc, že je poznamenaný dětstvím, že je jednoduše psychicky slabší kousek. I když je inteligentní, schopnej, ale jen když chce. Do poradny nepůjde, prý se nebude sdílet.

• Citovat
  • Upravit
11350
7.1.26 19:42

Tak dům na deti určitě ne. To není chytré ani doufám reálné, jak bude dítě platit dům?
Jak byste jako žili? Úplně nesnáším, když někdo rozbijí rodinu a přitom navrhuje úplné nesmysly a nechce se svěřovat v poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.26 19:58

Spíš tím myslí, že až budou plnoletí, budou s ním moci disponovat. Ze dům stavěl pro děti, aby měli dětstvím na jednom místě, protože in neměl.

• Citovat
  • Upravit
7874
8.1.26 07:36

To je prece hodne naivni predstava…deti muzou jit studovat na druhou stranu republiky, do zahranici a dost mozne se do rodneho kraje uz nevrati.
Zakl, uplne mi pripominas muj vztah, tu bezmoc neco zmenit, nezajem.neco resit, v poradne nic zachranovat nechce. Muzu Ti jen rict, Ty sama nic nezmenis, pokud ten druhy nechce…az tak kruty to je. Jen to prijmout, uplne snadny to ale take neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11350
8.1.26 08:08

To jsou tři děti, on je fakt hloupý. Dyt on nezná hádání se o majetek?
Dva budou chtít prodat a jeden si nechat. Třeba a vztahy budou na nic.
Nemáte šanci takto hypotéku utáhnout, přeci ví kolik máš výplatu.
To je fakt těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
8.1.26 09:15
@Trojlístek píše: Více

Myslím, že logika je tady úplně jiná.
Chce předat „majetek“ svým dětem a svým způsobem je zajistit do budoucnosti. Jestli to prodají nebo ne je jedno.

Nechce, aby jeho práce šla na budoucího partnera zakladatelky a její případné další děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11350
8.1.26 09:41
@Josef_t píše: Více

To je sice hezké, ale ta paní neutáhne hypo a živobytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35170
8.1.26 11:31

A jak si to tedy představuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35170
8.1.26 11:33
@Josef_t píše: Více

A ona co? Barák je i její, takže chtít může, ale to je asi tak vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
8.1.26 14:07

@Josef_t 58196786 kdovi, toho pana nezname..nicmene realita je, ze pani a deti potrebuji nekde bydlet a z neceho zit. Takze prodat je jedine schudne reseni a s nicim jinym bych ani nesouhlasila byt v situaci zakladatelky. Zakladatelko, paklize se partner odmita dohodnout na tak zakladnich a realnych vecech tak doporucuji komunikaci prez pravnika…nekdy to bohuzel jinak nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
8.1.26 15:23
@Trojlístek píše: Více

Bohužel i to je možná součástí plánu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14537
8.1.26 15:25
@arinecka píše: Více

Já jen napsal o co jde asi jemu.
Jak to majetkově mají, co zakladatelka zapomněla napsat to nevím.

A už vůbec jsem nepsal co je správné a co ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí