Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
vim ze hodne z vas tu ma mBank tak se ptam na zkusenosti, protoze jsem to nikde nenasla.
Mam mBank a posledniho cervna mi konci platnost karty. Nova mi jeste neprisla a kdyz se podivam do el. bankovnictvi, tak to pise, ze je karta ve vyrobe. Blbe je, ze mam trvale bydliste jinde nez opravdu bydlim a nemuzu se jezdit kazdy den 12 km divat jestli uz jako karta prisla. Mate nekdo zkusenost kdy tak asi nova karta prijde?? Nemusim doufam zadat o vydani nove karty nebo tak neco.
Diky za zkusenosti.
Nová karta nám přišla asi měsíc a půl před koncem platnosti té staré. A žádat o ni jsme nemuseli. Určitě dorazí ![]()
Jestli nevíš, zavolej si na linku. Jestli ji chceš poslat jinam, tak si to zařiď taky.
Mě přišla hodně na těsno před koncem platnosti. Cca 14 dní. Taky myslím, že by neměl být problém, aby Ti ji zaslali jinam než na trvalý pobyt. Posílají v podstatě jen kus plastu, takže i kdyby někde „ležela“ než si ji vyzvedneš, tak se nic neděje. Dokud ji neaktivuješ, tak s ní můžeš klidně škrábat v zimě led z auta ![]()
Holky diky.
Mne nejde ani tak o to, ze prijde tam, ja tam obcas jezdim, ale o to, aby mi prisla vcas. Tak snad prijde, jinak nemam cim od cervence platit. V nejhorsim si posledniho cervna vyberu vetsi hotovost a budu doufat ze brzy dorazi.
Diky ![]()
Mě přišla letos v lednu, taky asi 2-3 týdny před skončením platnosti té staré. Akorát já si teda myslela, že nedorazí a chtěla jsem si rovnou změnit příjmení, no ale když už to poslali, tak jsem to nechala tak… ![]()
@Jajulka píše:
Mě přišla letos v lednu, taky asi 2-3 týdny před skončením platnosti té staré. Akorát já si teda myslela, že nedorazí a chtěla jsem si rovnou změnit příjmení, no ale když už to poslali, tak jsem to nechala tak…
Být tebou, tak si to příjmení změním. Můžeš někde narazit - obchodník (i třeba v supermarketu) po tobě MŮŽE chtít doklad totožnosti (i když to většinou nedělají, ale náhoda je… víš co). A pak budeš mít problém.
@bambule45 píše:
Být tebou, tak si to příjmení změním. Můžeš někde narazit - obchodník (i třeba v supermarketu) po tobě MŮŽE chtít doklad totožnosti (i když to většinou nedělají, ale náhoda je… víš co). A pak budeš mít problém.
Máš pravdu, sama to vím, ale já kartou platím vlastně jen přes internet, tam to nikdo neřeší, tak proto jsem se na to zatím vybodla… Navíc pobočku mají celkem daleko od nás, tam se jen tak nedostanu, tak holt jsem to odložila…
Tak v občance je uvedený i rodný příjmení, jestli se vdala. To by snad neměl být problém, ne?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat vás co máte Mbank jestli se u nich dá dobít kredit přes internet bankvnictví? Zkoušela jsem to včera a zaboha nemohla najít jak na to. Mám pocit že ani nejde, jsem na to snad i četla někde na netu, ale nechce se mi tomu ani věřit, že by to vůbec bylo v dnešní době možný. Tak prosím o zkušenost - díky ![]()