Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny ![]()
Tak, zajímalo by mě, co si myslíte o konci světa ke kterému by mělo dojít v roce 2025?
Proroctví Fatimy, předpověď pastora, který tvrdí zánik světa mezi roky 2021-2028 v důsledku válek apod?
předpověď Baby Vangy, která předpověděla zánik Evropy v roce 2024?
Co si o tom myslet? Vaše názory?
Konec světa už měl být několikrát. V roce 2025 to překvapivě opět nebude.
@Zeoli píše:
Konec světa už měl být několikrát. V roce 2025 to překvapivě opět nebude.
konec světa má být průběžně furt už někdy od středověku ![]()
@ludmilaadamkova píše:
konec světa má být průběžně furt už někdy od středověku
Ale ted uz jako fakt. Jednou to klapnou musi.
@Anonymní píše:
Zdravím všechny
Tak, zajímalo by mě, co si myslíte o konci světa ke kterému by mělo dojít v roce 2025?
Proroctví Fatimy, předpověď pastora, který tvrdí zánik světa mezi roky 2021-2028 v důsledku válek apod?předpověď Baby Vangy, která předpověděla zánik Evropy v roce 2024?
těch konců už bylo
@Anonymní píše:
Zdravím všechny
Proroctví Fatimy, předpověď pastora, který tvrdí zánik světa mezi roky 2021-2028 v důsledku válek apod?předpověď Baby Vangy, která předpověděla zánik Evropy v roce 2024?
Pamatuji si jistý konec světa na rok 2022, na rok 2020, na rok 2000 atd. atd. No furt nic, takže i v roce 2024 a 2025 bude prd.
To už tady bylo mockrát. A pořád nic. To je jako s tou každoročně hlášenou nejkrutější zimou za posledních 20 let a děti si v lednu hrajou na písku.
@Cenarius píše:
Pamatuji si jistý konec světa na rok 2022, na rok 2020, na rok 2000 atd. atd. No furt nic, takže i v roce 2024 a 2025 bude prd.
jo, ten 2000 byl hodně nadějný, i s kolapsem počítačů
@Cenarius píše:
zapomněl si na rok 2012 nebo 2013?
Už jsem přežil tolik konců světa, že se tímhle nenechám rozhodit.
Zrovna jsem teď v týdnu mluvila se třináctiletou kamarádkou mé dcery, tak povídala - já už jsem přežila asi tři jisté konce světa! ![]()
Konec světa hlásí pomalu každý rok
velká aféra kolem toho byla třeba 2012 a žijeme dal
hele i kdyby něco takového přišlo, tak to nijak neovlivníš, tak žij teď a neřeš konce světa.
A víme přesný datum? Abych se hodila do gala a nelitala vzduchem bez make-upu.
To nikdo přece neví. Dneska tady jsme a za týden být nemusíme. A ani se to do údajných dat proroctví nevleze. Neznám nikoho, kdo vlastní věšteckou kouli a ví víc.