Konec zkušebky, mám podat výpověď první?

65088
19.7.17 07:17

Pockala bych, proc byste mela koncit vy, kdyz nechcete. I pro pracak je lepsi, kdyz s vami ukonci prac. pomer oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
19.7.17 08:18
@Anonymní píše:
Ahojte lidi Mám takový problém Jsem z OZP nechala jsem se zaměstnat u soukromníka který zaměstnavá lidi pouze s OZP. Za 14 dní mi končí zkušebka. Šéfka si mě zavolala že to semnou nevypadá dobře :oops: že pokud se tam chci udržet tak musim vic pracovat mám pohybový problém já se snažim, akorat nemůžu moc běhat pracuju v knihkupectvi nechce mě pouštět na kasu. :( Jen abych rovnala a zařazovala knihy do regalu př přijimala zboží svoji práci se snažim dělat pořádně abych nic nezapoměla Mám se připravit na nejhorší co mam ted dělat dat jim výpověd než ji dají oni mě :nevim: :cert:

výpověď sama nedávej, ale pokud se k Tobě takhle chovají, zvážila bych změnu a pohlédla se po něčem jiném..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
20.7.17 18:18

Ahoj zakladatelko, pokud tam chceš zůstat, tak tam buď a za 14 dní buď to oni Ti dají výpověď a nebo se Ti změní smlouva na dobu neurčitou nebo na rok, podle toho co máš ve smlouvě, držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat