Konečně dvě //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
6.10.10 12:40

Lentilko, Svetlano gratuluju :kytka: Já už sice nějaký ten pátek těhotná jsem, ale jasně si vzpomínám jaká to byla radost, když jsem našla po 14ti měsících snažení // :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 12:44

já taky dělala poctivě svíčky po tulení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
6.10.10 12:44

Kvatapka: Děkuji a radost to byla velká,slzičky štěstí a radosti. :-)

• Citovat
  • Upravit
Lentilka04
6.10.10 12:46

S.v.e.t.l.n.a.: A taky pomohlo k otěhotnění? :wink: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1692
6.10.10 12:47
Svíčku jsem take dělala po sexu a pak jsem hodinu nevylézala z postele :wink:
S.v.e.t.l.n.a. píše:
já taky dělala poctivě svíčky po tulení :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 12:49

jak vidno,asi to pomohlo :lol:
a jak říká lukymaty-zůstala jsem v posteli nohy těsně u sebe:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lentilka04
6.10.10 12:55
S.v.e.t.l.n.a. píše:

Taky tak, ale jen 15 minut, hodina je myslím zbytečná.

• Citovat
  • Upravit
896
6.10.10 14:26

gratuluji, buď na sebe opatrná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
6.10.10 14:28
tak to gratuluji :-) já měla potrat v květnu, ale zatím se nezadařilo znovu :zed: a to má být naše první …ach jo a ke všemu už mi je 32 :think: tak snad to o víkendu už vyjde :roll:
S.v.e.t.l.n.a. píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.10 16:57

Mikysek-ahojky a díky :kytka:
paní dr.taky říkala,že mám štěstí,že se zadařilo hned po šestinedělí hned první cyklus…mám asi víc štěstí jak rozumu…teď už jen,aby mimi prosperovalo,což se sozvím příští týden… :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
7.10.10 17:15

Dobrý den jsem tady nová a chci se zeptat dělala jsem si už asi deset těh.testů na každém mám slabou růžovou čárku.Jakou pravděpodobnost mám že to bude těhotenství.Ta čárka nějak výrazně nezesiluje,což mě docela trápí. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
22.10.10 13:52

tak tohle se mi teď ukázalo na testíku..4dny před MS
:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
22.10.10 13:55
mink píše:
Dobrý den jsem tady nová a chci se zeptat dělala jsem si už asi deset těh.testů na každém mám slabou růžovou čárku.Jakou pravděpodobnost mám že to bude těhotenství.Ta čárka nějak výrazně nezesiluje,což mě docela trápí. :cry:

záleží, kdy jsi začala testovat..jestli už před MS, nebo až po…a důležitá je citlivost testu, zda 10, čin 20…já minule měřila 20 a ta druhá více zžetelná se mi ukázala až tak po 7 dnech..ale stejně silná pak už ne, protože to nedopadlo. Dojdi si k doktorovi a udělají ti testíky z krve a budeš vědět, na čem jsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
22.10.10 14:38

Miksysku :mavam: musím ti pogratulovat k těhu :kytka: jsem také po revizi 18.8.,zamlklé těhu :cry: zatím tomu necháváme volný průběh a uvidíme kdy se zadaří :wink: chtěla jsem se jenom zeptat,jak dlouho ti radili počkat před snažením?někomu řekli 3 měsíce,někomu 6 měs,a někomu zase že hned po šestinedělí nebo první ms..jsem z toho trochu zmatená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
22.10.10 16:08
Hejhulka25 píše:
Miksysku :mavam: musím ti pogratulovat k těhu :kytka: jsem také po revizi 18.8.,zamlklé těhu :cry: zatím tomu necháváme volný průběh a uvidíme kdy se zadaří :wink: chtěla jsem se jenom zeptat,jak dlouho ti radili počkat před snažením?někomu řekli 3 měsíce,někomu 6 měs,a někomu zase že hned po šestinedělí nebo první ms..jsem z toho trochu zmatená :nevim:

no, v nemocnici neřekli nic a doktor nebyl v práci, když jsem tam třikrát byla :evil: tak jsme dodrželi šestinedělí a pomalu zkoušeli…tušila jsem, že to nebude hned..jinak si myslím, že ty dvě MS by měly stačit, pokud se člověk cítí ok..nejdůležitější je aby dorostla ta sliznice a pokud je to kratší doba, je lepší, aby na to doktor kouknul…jinak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál :?: držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí