Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lentilko, Svetlano gratuluju
Já už sice nějaký ten pátek těhotná jsem, ale jasně si vzpomínám jaká to byla radost, když jsem našla po 14ti měsících snažení // ![]()
Kvatapka: Děkuji a radost to byla velká,slzičky štěstí a radosti. ![]()
S.v.e.t.l.n.a. píše:
já taky dělala poctivě svíčky po tulení
jak vidno,asi to pomohlo ![]()
a jak říká lukymaty-zůstala jsem v posteli nohy těsně u sebe:-)))
S.v.e.t.l.n.a. píše:
jak vidno,asi to pomohlo
Taky tak, ale jen 15 minut, hodina je myslím zbytečná.
S.v.e.t.l.n.a. píše:
jak vidno,asi to pomohlo
Mikysek-ahojky a díky ![]()
paní dr.taky říkala,že mám štěstí,že se zadařilo hned po šestinedělí hned první cyklus…mám asi víc štěstí jak rozumu…teď už jen,aby mimi prosperovalo,což se sozvím příští týden…
![]()
Dobrý den jsem tady nová a chci se zeptat dělala jsem si už asi deset těh.testů na každém mám slabou růžovou čárku.Jakou pravděpodobnost mám že to bude těhotenství.Ta čárka nějak výrazně nezesiluje,což mě docela trápí. ![]()
mink píše:
Dobrý den jsem tady nová a chci se zeptat dělala jsem si už asi deset těh.testů na každém mám slabou růžovou čárku.Jakou pravděpodobnost mám že to bude těhotenství.Ta čárka nějak výrazně nezesiluje,což mě docela trápí.
záleží, kdy jsi začala testovat..jestli už před MS, nebo až po…a důležitá je citlivost testu, zda 10, čin 20…já minule měřila 20 a ta druhá více zžetelná se mi ukázala až tak po 7 dnech..ale stejně silná pak už ne, protože to nedopadlo. Dojdi si k doktorovi a udělají ti testíky z krve a budeš vědět, na čem jsi ![]()
Miksysku
musím ti pogratulovat k těhu
jsem také po revizi 18.8.,zamlklé těhu
zatím tomu necháváme volný průběh a uvidíme kdy se zadaří
chtěla jsem se jenom zeptat,jak dlouho ti radili počkat před snažením?někomu řekli 3 měsíce,někomu 6 měs,a někomu zase že hned po šestinedělí nebo první ms..jsem z toho trochu zmatená ![]()
Hejhulka25 píše:
Miksyskumusím ti pogratulovat k těhu
jsem také po revizi 18.8.,zamlklé těhu
zatím tomu necháváme volný průběh a uvidíme kdy se zadaří
chtěla jsem se jenom zeptat,jak dlouho ti radili počkat před snažením?někomu řekli 3 měsíce,někomu 6 měs,a někomu zase že hned po šestinedělí nebo první ms..jsem z toho trochu zmatená
no, v nemocnici neřekli nic a doktor nebyl v práci, když jsem tam třikrát byla
tak jsme dodrželi šestinedělí a pomalu zkoušeli…tušila jsem, že to nebude hned..jinak si myslím, že ty dvě MS by měly stačit, pokud se člověk cítí ok..nejdůležitější je aby dorostla ta sliznice a pokud je to kratší doba, je lepší, aby na to doktor kouknul…jinak uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál
držím ![]()