Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My sme na rok stolku dali dovolenou a az mladej poporostl tak jsme stolek opet vratili.
To, ze po nem nema jezdit s auticky ho postupne naucis, stolek mas moc pekny, byla by ho skoda vymenit za ten druhy…
Stolek máme v garáži a tam už i zůstane, jen tu zabíral moc místa a ve finále člověk zjistí, že ho vůbec nepotřebuje ![]()
My jsme dělali v prosinci nový obývák, stolek jsme zatím nechali starý… Ale já bych nechala ten co máte a asi prostě leštila
Ten lack máme polici, ta je super, páč se jen otře a nijak se neopotřebovává a pak máme psací stůl a povrch je už poničenej… Ale jestli ti jde jen o to nemít tam to sklo, tak pak ano… I když, ten tmavý nábytek je náročný, pokud ho vezmeš, brala bych tu břízu…
Já jsem stolek úplně zrušila, resp. přisunula jsem ho ke knihovně
Má to několik výhod - nepřekáží a děti mají velký prostor ke svým hrám a lítání, nevytahují mi knížky z knihovny, protože jim tam ten stolek brání, nemusím ho pořád umývat a leštit a řešit úrazy od narážení do něj. Já bych ho být tebou na čas někam odložila a na koupi nového se vykašlala. Stejně i ten nový budeš muset pořád umývat a vyhýbat mu. Na čas ho prostě zruš a obnov ho až budeš mít pocit, že to přežije bez úhony stolek, batole i tvoje nervy ![]()
My tento stolek mame a jsem s nim spokojena. Lehky a stabilni. Jednou denne ho otru vlhkym hadrikem a parada ![]()
My mame skleneny jidelni - a uz nikdy vic!!!
@CokeLady píše:
@janinkaz já bych asi vzala bílej. nemáte někdo náhodou lack fotku, jak vypadá v reálu v oýváku?
Taky mne ta bílá pak napadla ![]()
@CokeLady tak ten stolek z odkazu přesně máme akorád v bříze. Malá zaťape, utřu prontem a hotovka.
Máma má skleněný, ale bez té police pod tím a tuhle kroutila hlavou, že ještě nikdy nemusela leštit to sklo i zespodu, jak po návštěvě naší dcery
U nás slouži vždycky i jako odkladiště novin, tak to teď samozřejmě neexistuje, vykrámovala by je, takže je součástí barikády v obýváku, obehnán kusy rozebrané ohrádky brání ve vstupu do kočičího záchoda. Ale budeme se teď stěhovat a do nového bytu chci právě ten Lack z výše zmíněných důvodů - stojí pár korun, vypadá přijatelně a počítám s tím, že ho dítko prostě odrovná a nebude mě to bolet.
@CokeLady Máme přesně tento železno-skleněný konferenční stolek, jako vy. Neřeš to, taky je to u nás jako u prasat, leštím to jenom před návštěvou jinak to nemá smysl. Dcera má 2 roky pryč a momentálně kolem stolu lítá s figurkama trpaslíčků a dělá s nima závody. Až vyroste a dostane rozum (vtipné…
) tak stolek zažije svou renesanci. Neinvwstuj do jiného, lepší bude smířit se s bordelem…
Škoda peněž, na masivu Ti zas udělá hračkama vrypy… to si nevybereš. ![]()
My máme ten Lack v bříze, ladí mi k regálu Expedit a psacímu stolu. Je stabilní, stačí otřít a je čistý, pro přítomnost batolete ideální ![]()
@CokeLady píše:
@lulje no já ho nemám kam dát… nemáme sklep ani garáž…asi bych ho prodala. ale kam si dám kafe? a večer popcorn?
u konf. taky občas jíme.
Prostě ho řusuň k nějaké zdi třeba. Já vím - estetika dostane na frak, ale o tu teď zas až tak nejde
A kam si dáš kafe?
Já piju minikafe, takže na ty dva doušky si ho podržím v ruce. Popcorn je nejlepší vzít do náruče - přece se nebudeš namáhat se pořád natahovat z gauče?! Ani by mě nehlo
A jíst se naučíte pěkně v kuchyni jak se sluší a patří.
Nač se hrbatit s jídlem u konferenčního stolku??? A to si jako všichni dřepnete ke konf. stolku a večeříte?? Tohle přece nechceš učit svoje dítko, že ne?
Já právě miluju ty chvíle u večeře, kdy se pěkně sejdem, povykládáme, co bylo ve školce atd., zosnujem plány na zítřek atd. atd… Zkus to taky. Dodá to jídlu i rodinné idyle jiný rozměr. (Tos mi připomněla kámoše, který pravidelně taky jedl u konf. stolku a aby si ho nezasvinil, tak si pěkně rozprostřel staré noviny…
ale to už bylo fakt moc
)…Zkus to a zjistíš, že ho fakt nepotřebuješ ![]()
… nehledě na to, že každý stolek budeš muset udržovat - všechny víme, co dokážou batolata. A to máš jedno, jestli přetřeš skleněný, nebo dřevěný - utírat to musíš furt. A ještě pokveteš z toho, že na něj furt leze.
Hele, mně když kdysi klekla televize, tak jsem si taky říkala, jak to bez ní přežiju. A nakonec jsme si zvykli a zjistili, že bez ní to je všechno lepší. Třeba ke stejnému názoru dojdeš při rozhodování, kam se stolkem. Třeba taky nakonec zjistíš, že ho vlastně nepotřebuješ. Hledej v tom pozitiva ![]()
S potešením tu čtu, že nejsme jediní, kdo nemá konferenční stolek. Zprvu jsme jeho rohy opatřily takovými těmi kuličkami, aby se malý neuhodil, ale když se stavěl, postupně je všechny hlavou urazil
a i pak pokaždé se stavěl tak, že se o něj břinknul. A protože je pošuk, pořád se o něj mlátil, když lítal po bytě, takže milý stolek šel do sklepa a je tam doteď (syn lítá pořád, pořád by se o něj zabil a nám přestal chybět).
Z hlediska praktičnosti ten náš praktický byl- kombinace dřeva a takových trochu strukturovaných dlaždic, vypadal dobře, snadno se udržoval, přežil by i dětské kreslící tornádo, protože ten dlaždicový povrch šel i razantněji omývat.
Ale jinak se mi ten LACK moc líbí
Ale určitě vynechej tu černohnědou - to se zblázníš! Na ní je vidět víc než na tom skle ![]()