Konferenční stolek s batoletem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
14.3.13 17:48
@CokeLady píše:
@lulje no já ho nemám kam dát… nemáme sklep ani garáž… :? asi bych ho prodala. ale kam si dám kafe? a večer popcorn? :D u konf. taky občas jíme.

Prostě ho řusuň k nějaké zdi třeba. Já vím - estetika dostane na frak, ale o tu teď zas až tak nejde ;) A kam si dáš kafe? :think: Já piju minikafe, takže na ty dva doušky si ho podržím v ruce. Popcorn je nejlepší vzít do náruče - přece se nebudeš namáhat se pořád natahovat z gauče?! Ani by mě nehlo :mrgreen: A jíst se naučíte pěkně v kuchyni jak se sluší a patří. ;) Nač se hrbatit s jídlem u konferenčního stolku??? A to si jako všichni dřepnete ke konf. stolku a večeříte?? Tohle přece nechceš učit svoje dítko, že ne? :jazyk: Já právě miluju ty chvíle u večeře, kdy se pěkně sejdem, povykládáme, co bylo ve školce atd., zosnujem plány na zítřek atd. atd… Zkus to taky. Dodá to jídlu i rodinné idyle jiný rozměr. (Tos mi připomněla kámoše, který pravidelně taky jedl u konf. stolku a aby si ho nezasvinil, tak si pěkně rozprostřel staré noviny… :poblion: ale to už bylo fakt moc :mrgreen: )…Zkus to a zjistíš, že ho fakt nepotřebuješ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.3.13 17:53

… nehledě na to, že každý stolek budeš muset udržovat - všechny víme, co dokážou batolata. A to máš jedno, jestli přetřeš skleněný, nebo dřevěný - utírat to musíš furt. A ještě pokveteš z toho, že na něj furt leze.
Hele, mně když kdysi klekla televize, tak jsem si taky říkala, jak to bez ní přežiju. A nakonec jsme si zvykli a zjistili, že bez ní to je všechno lepší. Třeba ke stejnému názoru dojdeš při rozhodování, kam se stolkem. Třeba taky nakonec zjistíš, že ho vlastně nepotřebuješ. Hledej v tom pozitiva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.3.13 17:53

S potešením tu čtu, že nejsme jediní, kdo nemá konferenční stolek. Zprvu jsme jeho rohy opatřily takovými těmi kuličkami, aby se malý neuhodil, ale když se stavěl, postupně je všechny hlavou urazil :roll: a i pak pokaždé se stavěl tak, že se o něj břinknul. A protože je pošuk, pořád se o něj mlátil, když lítal po bytě, takže milý stolek šel do sklepa a je tam doteď (syn lítá pořád, pořád by se o něj zabil a nám přestal chybět).
Z hlediska praktičnosti ten náš praktický byl- kombinace dřeva a takových trochu strukturovaných dlaždic, vypadal dobře, snadno se udržoval, přežil by i dětské kreslící tornádo, protože ten dlaždicový povrch šel i razantněji omývat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.3.13 17:55

Ale jinak se mi ten LACK moc líbí :potlesk: Ale určitě vynechej tu černohnědou - to se zblázníš! Na ní je vidět víc než na tom skle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.3.13 17:56

Taky mame sklenený stolek a je to des bes :cert: porizovali jsme ho uz pred narozenim maleho, tak jsem nejak nepremyslela, ze to bude dost nepraktický.
Taky se chystam, ze poridime nejaky dreveny obycejny, protoze to kazdodeni lesteni me fakt nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
14.3.13 18:03

@CokeLady my mame lack břízu, jen ten větší rozměr. už je docela poničeny, ale máme ho 5 let a volila jsem ho hlavně kvuli dětem. levný, je stabilní a lehce se udržuje. ted ho chci vyměnit za bílý. a bude mi opět jedno, že ho zničí, pak si koupím pořádný. k vánocům jsme koupili mamině bílý LACK ten menší a vypadá moc hezky. bohužel se k ní nedostanu, abych ti sem dala foto.
za pár korun hodně muziky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.3.13 18:13

Máme Lack břízu, údržba v pohodě, teď už si ho myje Majda sama :twisted:
Po pěti letech je teda už trochu odřená ta folie se vzorem dřeva… ale co.
Akorát má blbé ty ostré rohy, tak jsou třeba chrániče. Máme ty fialové kuličky Canpol Babies, furt se odlepovaly, tak jsou tam natvrdo vteřiňákem :mrgreen:
Ještě ho asi necháme, než odroste druhé dítko z nejhoršího… a tuším, že nakonec si ho pak koupíme znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.3.13 18:44
@CokeLady píše:
Ahoj, chci se zeptat, zda máte nějaký tip na praktický konferenční stolek s batoletem. My to zatím máme takto, ale už se to nedá, mladej jak okolo toho chodí, tak po tom patlá věci, slintá po tom a to věčný leštění, resp. neleštění, protože to nemá smysl a „poblitej“ stolek uprostřed pokoje. Uvažovala jsem, že investuju do masivu, ale říkám si, zda to má s juniorem cenu, přeci jen nějaké rýhy do toho udělá. Teď to minimálně okouše a poslintá, ale později s autíčkama určitě. Uvažuju tedy o něčem levném a praktickém a napadl mě obyčejnej Lack z IKEA za pár stovek. http://www.ikea.com/…ts/40104294/#… Vím, že je to šunt, ale otře se to a jedeme dál. (ALe nevim, zda neni moc lehký, aby ho na sebe nezvrhnul :think: ) Potřebuju něco, na čem nebude vidět každej otisk, každá kapka. Co se bude perfektně udržovat. Z tohodle už mi tečou nervy. :cert:

My máme ikeácký za 250,– (ve tvém odkazu je obdélník, my máme čtverec). Je už slušně podrápaný, sem tam oloupnutý, ale rozhodně mi to není líto. Dokud tu budou děti dovádět, tak lepší nemá smysl kupovat. Tohle jen setřu, když je potřeba a stejně věčně není vidět pod kopama hraček a krámů :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.13 18:45

Já bych koupila nějaký dětský stoleček z ikea z masivu. Malý si tam bude určitě kreslit, hrát a vám jako konferenční taky poslouží. Lack mi přijde strašně nestabilní, lehký a až si malý na něj stoupne ( což udělá určitě), tak se budeš bát, aby se ti nezabil. Těžký dřevěný stolek jen tak nepřevrhne. Nehledě k tomu, že jakmile se Lack trochu někde osekne a podře, tak z z něj bude hnusný šunt. Dřevo i s rýhama vypadá pořád dobře. A ještě se ti ten malý stoleček bude hodit jako dětský stoleček na jídlo při větších rodinných oskĺavách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.3.13 18:52

@CokeLady to je krásnej stolek, mohu se optat, kde jste ho pořídili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
14.3.13 19:11

My máme ten největší Lack, ten je fakt stabilní, docela těžkej, malá kolem něho chodila když se učila chodit…
http://www.ikea.com/…ts/00104291/
máme ho opatřený i těma ochranýma rohama… já jsem ho právě koupila, že mi je jedno co se s ním děje… každej ví už kvůli těm rohům, že je to kvůli dítěti a ne designový kousek :mrgreen: a za chvíli ho prostě vyhodím a pořídím něco lepšího… když má dojít návštěva, hodím přes to hezkej moderní ubrus… obouchání jsme se nevyhnuli, právě proto, že jsem to odmítala hlídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
14.3.13 19:33
@lulje píše:
Ale jinak se mi ten LACK moc líbí :potlesk: Ale určitě vynechej tu černohnědou - to se zblázníš! Na ní je vidět víc než na tom skle :zed:

Taky mám LACK černohnědý a přijde mi fajn. V zásobě máme ještě jeden, až se pak rozpadnou, koupíme bílý. Kvůli prachu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
14.3.13 19:59

@CokeLady přesně ten máme a netrápí mě, že se po něm rozlévá apod. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
21.3.13 16:00

Holky, hodily byste sem fota těch stolků? Prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.4.13 17:14

Ahoj, já mám doma bílý konferenční stolek z masivu a malého přežil celkem v pohodě :) To dítě se za cvilku naučí a masiv něco vydrží, takže nějaké hluboké rýhy nebo tak u nás nebyly. Osobně bych znovu volila masiv, dobře se udržuje, ale je pravda, že pořídit něco levnějšího, má taky něco do sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný