Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Lidičky tak se mi podařilo snad sehnat domácí mast, v pondělí mi ji paní pošle, tak držte pěsti ať mi zabere. Jsem fakt zvědavá.
Pak dám vědět ![]()
Ahoj všichni, jdu si pro radu.
Dochází mi domácí konopná mast a už nemám možnost mít další domácí ![]()
Nicméně právě tahle mast mi pomáhá na kožní problémy. Proto chci koupit další, teď už ale nějakou normálně v obchodě/přes internet. S jakými konopnými mastmi (kromě domácích) máte nejlepší zkušenosti? Je jich na trhu tolik…
Moc děkuju ![]()
Ano ale musí být domácí ne kupovaná
ta kupovaná je na dvě věci…musíš udělat vlastní nebo sehnat někoho kdo dělá a je dobrá pomáhá to
Není mast jako mast ke me se jednou donesla mast nahodne a byla vynikající tak sem pak rychle sháněla další koupila sem " podobnou " ale od někoho jiného pak jsem koupila dalších asi 5× mastí kazda byla jina a ta první byla nejlepší uz sem takovou pak nesehnala
Dobré masti maji na web www.silakonopi.cz tam jsem si koupila mastičku, že to vyzkouším a dobrý a pak jsem zjistila, že je ještě lepší si k tomu pořídit olejíček, kterej nějak posiluje ty účinky a teď už beru věci jenom od tama
@147lenka147 A nemáte od nich vyzkoušený i tento konopný balsám https://www.silakonopi.cz/…-gold-30-ml/ pro syna, který má ekzém.
Ahoj, také ho používám, ale pro sebe na ložiska lupénky a po používání je to opravdu lepší. Každopádně za vyzkoušení člověk nic nedá. Podívej se i na ty recenze. Zatím komu jsem ho doporučila, tak byl spokojený. Kamarádčina dcera mýval třeba v zimě hodně vysušené ruce až červené a po mazání tímto balsámem se jí pokožka zklidnila.
Bezva moc děkuji za takový výklad, asi máš pravdu, přečetla jsem si všechny recenze a žádná špatná.
Kdyz nemate odkud objednat pravou mast tak vam poradim, grower tečka cz, zaregistrujte se a dole najdete tema bazar, jsou tam poctivi lidi co tam davaji tolik palic ze byjste se pos..li, hlavne kvalitni silne, zadny ojeb, daji se tam sehnat i rizky, a pokud bych odnekud mel kupovat rizky ci mast tak jedine tam nez od znameho, hulim 10 let
nebo aspon hulil tak vim, zatim kdyby neco tak pm masti zdar ![]()
Záleží na původu konopné složky. Pokud se doporučuje konopná, pak s cbd složkou. Ve většině kosmetických přípravků z konopí je konopný olej, který není špatný, ale celkem suchý a drsný a určitě existují na pleť vhodnější oleje, a také zrovna pro Váš problém vhodnější účinné látky. Jako u všeho je asi třeba hodně zkoušet, například českou kosmetiku Henep s řadou Psoriadyn. Obsahuje směs olejů, rašelinu a další účinné látky
Já bych teda nemohla říct půl slova na kupovanou konopnou kosmetiku. Používám mastičku od carunu. Je to český výrobce a s kvalitou jsou na špičkové úrovni.