Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nikdy jsem neužívala kontokorent, až teď. Airbank. Když zaplatím něco z kontokorentu, do kdy tam musím peníze „vrátit“,abych neplatila nějaký ten úrok? Nějak jsem to nepochopila
Dík moc!
![]()
Úroky se platí každý měsíc z částky kterou si z kontokorentu vezmete. Přesnou sazbu budete mít ve smlouvě. Většinou je to pár stovek, ale jinak se kontokorent musí alespoň jednou za rok dorovnat do nuly. Jestli myslíte tohle.
@maskovak doporucuju si precist obchodni podminky, zvlast u airbank je to minimum textu. Mate to rychleji nez sem napsat dotaz.
@Cenarius píše:
@maskovak doporucuju si precist obchodni podminky, zvlast u airbank je to minimum textu. Mate to rychleji nez sem napsat dotaz.
Presne tak! Obchodni podminky Air jsou shrnute na cele dve strany! Nebo si zakladatelko zavolej na jejich linku a dozvis se hned.
Trochu financni gramotnosti pred podepsanim kontokorentu by zakladatelce neskodilo… ![]()
@Hanka1 píše:
Presne tak! Obchodni podminky Air jsou shrnute na cele dve strany! Nebo si zakladatelko zavolej na jejich linku a dozvis se hned.
Trochu financni gramotnosti pred podepsanim kontokorentu by zakladatelce neskodilo…
Dekuji za vychovnou lekci. Takova odpoved opravdu potesi. Doufam, ze ty jsi ve vsech oblastech dokonala! A ze se tu nikdy nezeptas na neco co si muzes nekde precist.Budu si te od teto chvile pamatovat a pozorne se divat co sem pises. Preji vsechno dobre.
@maskovak píše:
Dekuji za vychovnou lekci. Takova odpoved opravdu potesi. Doufam, ze ty jsi ve vsech oblastech dokonala! A ze se tu nikdy nezeptas na neco co si muzes nekde precist.Budu si te od teto chvile pamatovat a pozorne se divat co sem pises. Preji vsechno dobre.
tak to si teda počteš, to už abys začala…
aneb každý má svého stalkera ![]()
no samozřejmě jako každá druhá tady - jsem dokonalá a perfektní a navíc mám nejhezčí a nejchytřejší děti, jak jinak… ![]()