jak vypadají kontrakce - přirovnaní bolesti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13536
7.2.13 13:58

@Verca1989 Termín má zítra, tak by se to už mohlo rozjíždět. Ale bohužel je zrovna dost nastydlá, tak by nebylo na škodu, kdyby měla ještě pár dní na doléčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
10.2.13 10:52

No…moje bolesti se rozhodně nedávali srovnávat s menstruačními. Bolest byla úplně jiná…nedá se popsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nep.Hotaru
22.3.13 21:04

Ahoj ženy :mrgreen:, :)
mě by jen zajímalo, přemýšlím o tom už co jsem se stala tetou :srdce: Kde přesne bolí kontrakce? Popisujete tady buď křížové bolesti, tak to si dovedu představit kde to je :mrgreen: ale co ty bolesti „jako při hodně silné MS“.. To znamená, že kontrakce bolí jen v podbřišku? Pokud nemáte ty křížové..? Já si totiž, „logicky“, vždy představovala, že kontrakce vychází z dělohy.. a ta v těhotenství hooodně naroste, takže zákonitě musí bolet celá děloha = „celé břicho“? :lol: Tak jak to teda je? :) Popř. jak jste to měly vy? Je možné, že i tady se zkušenosti rodiček liší?
 Káč

• Citovat
  • Upravit
3831
22.3.13 21:27

U prvního syna mě bolelo celý břicho a šlo mi to do zad a teď u porodu v listopadu mě bolel podbřišek a břicho ale jakoby vevnitř..nevím, přirovnala bych to k hidně silným bolestem u zácpy :D tak 100 násobně :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
22.3.13 22:45

Celé břicho, kříž, třísla, konečník, snad všechno, co je okolo… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
22.3.13 22:45

@dandysek 10000násobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.8.13 12:08

Nedá mi to abych se taky nezeptala :) Od 20 tt jsem měla tvrdnutí břicha - jak bylo mimi malé, tak jsem poznala že ztvrdlo břicho. Brala jsem magnésko a v poho. Teď ve 37 tt se mi břicho tak nějak vyboulí, taky ztvrdne ale nevím jestli jsou to ty poslíčci, nebo se jen malá boulí v břiše :mrgreen: najednou mě to zatlačí na žaludeki na plíce, hůře se dýchá. A za chvíli to zase zmizí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
27.8.13 12:11

@Evika87 řekla bych, že je to spíš tím jak se malá otáčí a hýbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.8.13 12:16

@Evika87 spíš tím, jak se hýbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
27.8.13 12:19

@werunkaw123 Já si to taky myslím, jen mě překvapilo jak v té vyboulené poloze vždycky „zamrzne“ Mám břicho pak jak křivuli, jen málokdy se vyboulí v ose žaludku, spíš na levé straně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
27.8.13 12:19

@Evika87 Taky si myslím, že to je pohyby, maximálně nějaké tvrdnutí k tomu. Poslíčci jsou většinou spíše bolístky, třeba jako při menstruaci, pobolívání břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
27.8.13 12:33
@nep.Hotaru píše:
mě by jen zajímalo, přemýšlím o tom už co jsem se stala tetou :srdce: Kde přesne bolí kontrakce? Popisujete tady buď křížové bolesti, tak to si dovedu představit kde to je :mrgreen: ale co ty bolesti „jako při hodně silné MS“.. To znamená, že kontrakce bolí jen v podbřišku? Pokud nemáte ty křížové..? Já si totiž, „logicky“, vždy představovala, že kontrakce vychází z dělohy.. a ta v těhotenství hooodně naroste, takže zákonitě musí bolet celá děloha = „celé břicho“? :lol: Tak jak to teda je? :) Popř. jak jste to měly vy? Je možné, že i tady se zkušenosti rodiček liší?
Káč

No, já kdyby mi dali jakýkov papír, tak podepíšu naprosto cokoliv…,jen aby to přestalo..asi tak..držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.8.13 14:18
@Evika87 píše:
@werunkaw123 Já si to taky myslím, jen mě překvapilo jak v té vyboulené poloze vždycky „zamrzne“ Mám břicho pak jak křivuli, jen málokdy se vyboulí v ose žaludku, spíš na levé straně :mrgreen:

to je úplně normální :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
28.8.13 23:06
@nep.Hotaru píše:
Káč

Kontrakce bych prirovnala jako k bolesti pri lamani kosti zaziva :zed:! U me byl nepostupujici porod ukonceny akutnim cisarem kdy jsem kontrakce citila v celem brise, krizovy bolesti a strilelo mi to az ke kolenum. Nechapu, jak nekdo muze kontrakce prirovnavat k silnejsi MS. Nechci strasit, ale u me to bylo tak. Asi jsem posera :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
29.8.13 08:39
@Petrusia píše:
Kontrakce bych prirovnala jako k bolesti pri lamani kosti zaziva :zed:! U me byl nepostupujici porod ukonceny akutnim cisarem kdy jsem kontrakce citila v celem brise, krizovy bolesti a strilelo mi to az ke kolenum. Nechapu, jak nekdo muze kontrakce prirovnavat k silnejsi MS. Nechci strasit, ale u me to bylo tak. Asi jsem posera :D

já ani to lámání kostí nezaznamenala, mám pocit, že jsem omdlela bolestí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky