Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mne to slo taky do zad, zkus si dat vanu. Bud se to zlepsi nebo se to rozjede.At to mas brzo za sebou ![]()
@jakuve píše:
Mne to slo taky do zad, zkus si dat vanu. Bud se to zlepsi nebo se to rozjede.At to mas brzo za sebou
dala jsem si horkou sprchu a zadna zmena hlavne to mam kdyz si sednu no to je des
![]()
Já jsem na tom ted stejně, od rána bolesti cca po 15-20 minutách, mám 11 dní do termínu, tak čekám, co se z toho vyvrbí.. ![]()
@lebrunka91 Jo, někomu jdou kontrakce do zad, křížové bolesti se tomu myslím říká oficiálně
Měř intervaly a zkus teplou sprchu nebo vanu - když to ve vodě nepřejde, je to velmi pravděpodobně porod
@lebrunka91 Tak teď čtu, že teplá voda nepomohla, no tak se pro jistotu pomalu chystej ![]()
@Jennýsek tak to jsme dve ktere cekam ja jdu jeste ve 12h na gyndu tak treba mi dr rekne co to je a nebo proste mam jen bolesti v zadech
![]()
@lebrunka91 píše:
dala jsem si horkou sprchu a zadna zmena hlavne to mam kdyz si sednu no to je des![]()
![]()
Tak byt tebou, tak si pro jistotu dobalim tasku
Mer jak casto se bolesti opakuji. Pokud tam bude pravidelnost, tak muzete pomalu vyjet.
@Petra Z néééé to snad ne a hlavne mam do toho kdyz chodim bolesti v kyčlích nestrašte včera jsem si dala horkou sprchu ze male malinko pomuzu a ono to asi i zabralo ![]()
@lebrunka91 píše:
@Jennýsek tak to jsme dve ktere cekam ja jdu jeste ve 12h na gyndu tak treba mi dr rekne co to je a nebo proste mam jen bolesti v zadech![]()
![]()
Já jdu na gyndu až ve čtvrtek
jinak jsem otevřená na 2cm, čípek 1cm a CS 8, tak budeme čekat nooo
@Jennýsek ja jsem pred 14 dny mela cipek v poradku. Ale jak říkám mám to hlavně kdyz vstanu neco delam a pak si sednu no uvidime co rekne dr. Pripadam si jak blbka to uz mam jedno dite doma ale ted mam uplne jine tehotenstvi a asi bude i jiný porod
![]()
@lebrunka91 Tak já jsem na tom stejně, jedno dítě doma a první porod mi ještě vyvolávali, takže tohle je jiné ![]()
@lebrunka91 budem muset, když to šlo tam, tak to musí jít i ven ![]()
Maminky mam dotaz mam 8 dní do prvního termínu a dnes mi zacali bolesti v zadech jakoby od ledvin a jde mi to do kostrce je mozne ze by to byl zacatek porodu??? zase nechci byt plasan tak se radeji patm