Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Jennýsek - tak veľa šťastia a hlavne síl, ak budeš teda dnes rodiť ![]()
Tak jen plany poplach jsem zavrena a mala je pry i vysoko ale nikdo nerika ze nemuze odtect plodova voda tak uvidime prijde mi ze mam i slabsi tlaky do bricha ale poslech nic neukazal tak uvidime
![]()
@lebrunka91 - netráp sa, tak máš aspoň ešte chvíľku čas si oddýchnuť ![]()
Tyhle bolest-poslíčky jsem měla u dcery ve 27tt. Nemohla jsem ani chodit, ale po teplé sprše to odeznělo. Pokud neodezní tak hurá do porodky ![]()
@lebrunka91 hele já přijela zavřená i na příjem do porodnice a s kontrakcemi po 3 minutách…
neeee vy rodit nebudete maminko, tatínku, můžete jet domů. To bylo v půl 1 ráno.
No a ve 4.43 ráno se malej narodil ![]()
Tak ja sem v porodce, mam za sebou klystyr a otevrena na 3 cm.
@Jennýsek mocinky drzim palce
ja chci taky asi budu plakat
![]()
Příspěvek upraven 20.01.14 v 17:27
Ja se snad nedockam
ale nasla jsem na vlozce tečku od krve ale fakt jen tecku jestli to nebude z toho jak me dr prohledl
![]()
@lebrunka91 ještě vydrž. Já v byla v 10 hodin dopoledne na kontrole a vše vypadalo na to, že rodit ještě nebudu a už v noci k ránu jsem tam tlačila. Neboj, miminko tam nebude věčně.
@Bunnies no doufam uz aby to bylo tak moc se na ni tesim a zaroven uz jsem tak unavena
jinak jsem si nalila sklenku cerveneho a pujdu si dat teplou sprchu tak uvidime
![]()
Ahoj holky také se s vámi podělím o bolesti zádech. Jsem v 38 tt a mám hrozné bolesti nad ledvinami jakoby křížové bolesti, nebo jak bych to popsala. Včera jsem skončila v nemocnici protože se to už nedalo vydržet a to sem trpěla od pátku. Tam mě daly pásy, vycefkovali mě a zjistili mi vysoký tlak a bílkovinu v moči..Termín mam 6.2 ale vzhledem jiným zdravotních problému jdu 30.1.2014 na cisář. Tak mě řekněte jak těm bolestem uhnou protože je to pořád stejné a každý druhý pohyb mám šílené pícháni na pravé straně hned nad zadkem, nebo jak bych Vám to popsala…Je to hrozný a ten doktor co mě vyšetřoval mě řekl ležte, ale ani to mě nepomáhá ani netlumí…Děkuji moc ![]()