Kontrakce? Odjezd do porodnice?

862
3.2.13 14:29

kontrakce?odjezd do porodnice?

Zdravim maminky, prosim uz od 12 hodin mam po 15 minutach boleni v podbrisku, prichazi to presne po 15 minutach a trva to asi 20vterin ta bolest.Od 13.30 mam bolest po 10 minutach, take presne a trva to 20vterin.Byla jsem na zachode a na vlozce mam takove naruzovely sliz a pri utreni take. Nevim jestli jet do porodnice nebo jeste pockat. Doktorka mi rekla ze mam jen hned jak budou kontrakce ze je mala hrozne nizko ten cervix mam 10 z 10ti ale nechci byt za plasanku a jet do porodnice predcastne abych tam zbytecne nelezela. Prosim poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
3.2.13 14:32

Brnkni do porodky, ale myslím že by jsi měla jet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
3.2.13 14:33

Jela bych při bolestech 5 min (při trvání aspoň 2 hodiny), uží si ještě pohodu domova než být vystreslá v porodnici s tím, že to bude trvat ještě několik hodin. To, co z tebe vyteklo může být hlenová zátka (odešla tím, jak se otevíráš). Přeji pohodový porod :kytka:! Jak máš porodnici daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
3.2.13 14:35

No tak já bych radši jela. Jistota je jistota a ikdyž by to k porodu nebylo, tak aspon mimčo natočí, nebo na uzv zjistí, zda je vše ok. Ikdyž to spíš ukazuje, že se blíží porod. Radši být za plašana než porodit sama doma. :lol: Jinak jestli je to porod, tak at vše dobře dopadne a je to brzo za váma. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
3.2.13 14:35

Pokud ti nepomůže ani horká vana, tak rači jeť :kytka:

• Citovat
  • Upravit
862
3.2.13 14:40

Vlezu si teda do horke vany a pokud me to neprejde tak pojedu :) @micelinka porodnici mam asi 15minut ale vylekala me doktorka ze je mozne ze to ani nestihnem tam dojet ze to bude rychli ten porod.Jsem otevrena na 2 prsty a mala je uplne u cipku, pry par kontrakci a muze byt venku. Jinak uz 6 dni prenasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
3.2.13 14:44

@lenama18 se mnou se dr. od 33.tt loučila, že porodím. Porodila jsem 41+0. Dej na svojí intuicu, rozhodni se podle sebe :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EMili.Lili
3.2.13 14:51

Přesně horká vana, ale podle mě je to jasný :D

• Citovat
  • Upravit
219
3.2.13 14:52

Rozhodně bych do porodnice jela!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.2.13 14:57

Jeď do porodnice a nečekej. Ten růžový sliz je zádka a po odejití zádky by měla odtéct i plodová voda, ale také nemusí. Pokud ti doktorka řekla že máš pak hned jet kvůli cervixu, tak ji poslechni at nerodíš nakonec doma jako moje kamoška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.2.13 15:11
@lenama18 píše:
Jsem otevrena na 2 prsty a mala je uplne u cipku, pry par kontrakci a muze byt venku. Jinak uz 6 dni prenasim

Takhle nějak jsem to měla taky. Vyrazili jsme při kontrakcích po 3 min., do té doby mi více méně nic nebylo, a po dojezdu do porodky jsem se jen stihla svlíknout a hupsnout na kozu. Ale to byl můj už třetí porod, tak bych asi zvládla i porod doma nebo po cestě. Ty, jako prvorodička a s tvým nálezem radši jeď do porodnice (teda jestli už nerodíš :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
3.2.13 15:15

Já bych taky radši jela. :D přeju pohodový porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
3.2.13 16:10

Na nic bych už nečekala a jela. ale myslím, že zakladatelka je už v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
3.2.13 19:20

No já bych asi taky jela..přeji rychlý porod!!! Dej pak vědět, jak vše probíhalo ;) :mavam: držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
3.2.13 23:55

Tak maminky, vsem moc dekuju za rady :palec: nakonec jsem jela kdyz nezabrala ta sprcha a mala se narodila ve 22.02 vazi 3110g a meri 48cm ale dala mi pekne zabrat rostanda jedna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí