Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jel jste někdo přes více okresů na dálnici, nemáte zkušenost s kontrolou? Zastavuje na sjezdech, nebo si vytipované auto vytáhne? Jen na co se připravit. Díky.
Jojo, hranice Prahy a stredoceskeho kraje, staví asi každé třetí auto.,stali na sjezdu z dálnice.,
Včera jel kamarád od Plzně do Středočeského kraje, nestavěli ho ani jednou, ani nikoho neviděl, ale on jel brzy ráno - okolo páté.
@Paola21 píše:
Včera jel kamarád od Plzně do Středočeského kraje, nestavěli ho ani jednou, ani nikoho neviděl, ale on jel brzy ráno - okolo páté.
Kontroly byly zahájeny tuším v 6:00 v pondělí.
@Prof. Farnsworth píše:
Kontroly byly zahájeny tuším v 6:00 v pondělí.
jj on vyjížděl v pět no, jsem myslela, že to aktivně zahájili už o půlnoci
@aiwwa píše:
Jojo, hranice Prahy a stredoceskeho kraje, staví asi každé třetí auto.,stali na sjezdu z dálnice.,
To si teda máknou, vždyť čtvrtka Středočeského kraje dojíždí za prací do Prahy. ![]()
@klamonožka píše:
To si teda máknou, vždyť čtvrtka Středočeského kraje dojíždí za prací do Prahy.
Já myslím, že byli aktivní, protože první den. Ale bylo to dopoledne, kdy už není špička.
Jo jak dlouho je to zdržení ty kontroly? v pondělí mám jet ze středočeského kraje k zubaři do Prahy na 9:00 a vůbec nevim, jakou si dát rezervu.
Mamky přítel jezdí po-pa z venku do Prahy a zpět za prací a skore 4 jízdy/ 2 kontroly
@klamonožka píše:
To si teda máknou, vždyť čtvrtka Středočeského kraje dojíždí za prací do Prahy.
To jo, ale autem to bude tak třetina? V Praze se dost blbě parkuje a když už, tak i celkem draho na každodenní parkování. Takže kdo má dobrý spoj, používá MHD - pražská je celkem dost integrovaná se středočeskou. Pražská MHD jezdí tuším až někam do Štětí.
@Prof. Farnsworth píše:
To jo, ale autem to bude tak třetina? V Praze se dost blbě parkuje a když už, tak i celkem draho na každodenní parkování. Takže kdo má dobrý spoj, používá MHD - pražská je celkem dost integrovaná se středočeskou. Pražská MHD jezdí tuším až někam do Štětí.
Tak já nevím, třeba staví i autobusy.
Ne, je to pravda, co píšeš, ale každopádně si myslím, že hranice Praha-Středočeský kraj bude asi ta nejpřejížděnější hranice kraje ze všech.
@klamonožka píše:
Tak já nevím, třeba staví i autobusy.Ne, je to pravda, co píšeš, ale každopádně si myslím, že hranice Praha-Středočeský kraj bude asi ta nejpřejížděnější hranice kraje ze všech.
Určitě bude. Zajímavé budou kontroly na vlakových nádražích a co budou dělat s lidmi, co nesplňují opatření. Mohou dát pokutu, ale budou je i nějak „deportovat“? ![]()
Dnes jsem potkala snad 5 hlídek z toho 2 na dálnici. Ani jedni mě nezastavovali, projela jsem bez kontroly.
Dneska úsek cca 30 km (z toho jen 10 km po dálnici). Potkala jsem tři hlídky a z toho dvě ani nebyli na hranici okresu. V Brně například stáli na sjezdu a zastavovali. Druhá hlídka spíš akorát stala a neviděla jsem, že by někoho zastavila. Třetí hlídka objížděla okolní vesnice.
Jezdím ze středočeského přes 2 okresy do Prahy a na dálnici tedy nikde nikdo…
Podle mě hlídají spíš okresní silnice…ale to jen dojem…