Kontrola na nemocenské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kontrola na nemocenské
Ahoj, mohu se zeptat, den po výpovědi dohodou ze zaměstnání jsem omarodila a využila tzv ochranné lhuty 7 dnů, vycházky mám, ale existuje nějaký noční klid, kdy kontrola nemůže přijít? Např. od 22 h do 6 hod, nebo podobně? Nebo může kontrola přijít i např v půl druhé ráno, když člověk spí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslím, že nepsaně se dodržuje noční klid 22-6. Většinou ale chodí ve své pracovní době… pokud to není na udání vyloženě. Já byla na nemocenské celé těhotenství a nepřišel nikdy nikdo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou chodí v běžnou úřednickou dobu, jindy většinou na udání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elishka1 známému několikrát přišli až v šest, vyloženě čekala ženská před barákem přesně nasestou, kdy mu končily vycházky. A tak dlouhé úřední hodiny asi nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka tak to nebudete zdejší.
Místní oba od vidění znám, jsou teda na přes.. ale poctivě po úřední době pelasi domu - busem vždy stejným, je furt vidim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka nn, nejdyl v pondělí a ve středu do 5, máte asi nějaké snazive ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jo, děkuji za odpovědi, a ještě by mně zajímalo, jaký by mi hrozil postih v případě nezastižení, když už nejsem zaměstnanec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že otravuji, ale když je to RD, a nefunguje zvonek a já když spím, tak mám mobil na tichý režim, někdy i po obědě nebo už od osmi od večera, tak to je také jako nezastižení? Přece si nenechám zapnutý mobil, aba mně pozdě a v noci budili kamarádi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulik No, už ten mobil by celkem nikoho nemusel zajímat, máš mít funkční zvonek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ho funkční máme, ale vypnutý kvůli psům, děti z vesnice nám občas zvonili jen tak ze srandy a psy se vždycky rozeřvali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulik Ale to kontrole bude úplně jedno ![]()
My jsme měli zvonek takový… funkční, ale muselo se to pořádně zmáčknout. Kontrola se nedozvonila
, nikoho to nezajímalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit