Kontrola u dr.

480
9.12.10 17:38

kontrola u dr.

Holky jsme celkem nastvana a ztratila jsme tak nejak k dr.duveru,byla jsem na pravidelne kontrole po 3tydnech,mimisek v poradku,ale na mne dr.vybafl ze mi musi udelat znovu stery pac pri potvrzeni tehu mi vysla i preventivka,takze stery udelal a mnel zopakovat po 3mes.ze tam bylo neco spatne a to mi zdelil az ted takze cekam co z toho vyleze a nevim jestli chodit na dale k nemu?..jak by jste se zachovaly vy?co kdyz mi vyslo i neco jineho spatne ale proste se zapomnel nebo jak to mam nazvat zminit?ted mam cerne myslenky a strach nejen o sebe ale i o miminko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
9.12.10 17:48

ahoj, nepochopila jsem o co jde. Ale asi se jedna o stery z del.cipku ktere se opakuji po porodu? Pisete, ze mel delat dalsi az za 3 mesice a delal uz za 3 tydny? ja myslim, ze na tom neni nic spatneho, alespon budete vedet na cem jste a lekar nechce zrejme nic podcenit :oops: nevim, zdali jsem tema dobre pochopila,kdyz tak se omlouvam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
9.12.10 17:52

nene ja jsem ted tehu,kdyz jsme sla na kontrolu potvrdit tehu tak mi vysla ta rocni kontrola,tak udelal stery z del.cipku,po cele 3mes kdy dochazim na bezne kontroly v tehu mi nerekl pul slova ze vyslo neco spatne a ma opakovat az ted pri dalsi kontrole.jsme to asi spatne napsala snad se to ted lip pochopi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.10 17:57

Mamka to tak měla taky. Byla na normální kontrole a pak ji za po 3 měsících volali, aby došla na kontrolní stěr, že tam bylo něco divného. Dřív to asi nechtějí říkat, aby se člověk zbytečně neplašil. Umíš si ty tři měsíce představit, kdybys to věděla hned?

• Citovat
  • Upravit
480
9.12.10 18:01

teda abych pravdu rekla ano radeji hned,jeste k tomu kdyz jsem ted tehotna..v tomhle nerekl nic a co kdyz vysly i nejake vysledky na vyv.vady taky jinak nez by meli a taky mi nerekl nic?asi to vidim jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
9.12.10 19:24

já si myslím, že u stěrů je to jiné, a ty jsi tam po stěrech nevolala? Výsledky bývají do 14 dnů- 3 týdnů, já teda raději zavolám jak to dopadlo. všude to vždycky sestra říká kdy bude hotovo. No ale stěry podruhé s jistotou nic nezkazí, jestli je to kultivace, mě dělali asi dvakrát teď v těhu a ještě jednou budou dělat, uvidíš bude to dobrý, někdy stačí jen slabé nachlazení a mají jiné výsledky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
9.12.10 20:04

Tak ja nevim, mne vzdycky doktor pri sterech rekne, ze si mam volat za cca. 14 dni o vysledky. Ty mi vetsinou sdeluje sestra i s tim, kdy se popr. musi opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
9.12.10 21:11

ano ptala vzdy se ptam,a dr.i sestra tvrdila ze je vse v poradku pri tom sestra letela za dr. s mou kartou a hlasila ze musi zopakovat ty stery..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí