Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky na nemocenske, muzete mi napsat, jake mate zkusenosti s kontrolami z CSSZ? Napr. zda kontrola chodi i vecer nebo treba o vikendu? Dekuju.
Jsem na neschopence 2 měsíce v těhotenství. kontrola už tady jednou byla. vycházky mám 12-18 a byly tady kolem 10 v pondělí.
Byla jsem na neschopence 7 měsíců a ani jednou nedorazily.Ale co jsem slyšela tak spíš chodí dopoledne ale nemusí to být pravidlo
Na mě tedy přišli ve všední den a kolem oběda, ale chodí jak se jim zachce… Neriskovala bych.
Jsem doma od puli zari a mela jsem kontrolu jednou, hned pote, co prestal platit zamestnavatel a zacala OSSZ. Pan tu byl deset min.pred zacatkem vychazek.
Vychazky mam tak, aby nebyl problem je dodrzet.
Nekde jsem cetla, ze stat taky nema penize proplacet kontrolorum prescasy, takze hodne chodi dopoledne pred vychazkami nebo jeste mezi 18-20, ale tezko rict, radeji se ptam na osobni zkusenost:-)
@Terina89 pokud to byla sobota večer, tak to bylo spíše na udání. nemyslím přímo té kamarádky ale třeba někoho v blízkém okolí. jelikož za víkendy a svátky musí kontrolory platit přesčas a to se jim samo moc nechce, takže chodí na udání, nebo když mají prostě pochybnosti. ale právě se s tím člověkem, za kterým šli, můžou svést i další, když bydlí blízko.
Ja kontrolu mela a tok meli i papiry z nemocnice' kde jsem byla hospitalizovana a na kontrolu stejne dosli. Jo a dosli kolem poledne, ale chodi i vecer a o vikendech
@Xantusia já jsem na neschopence od 18.10. A nikdo nic
jsem z prahy
Já byla na rizikovém těhu od 2 měsíce do mateřské a kontrola přišla 2×…jednou na začátku neschopenky kolem půl 12 a pak na konci taky dopoledne, měla jsem vycházky od 13 - 19hod.
A já se zeptám trochu OT, co mi můžou, když by mě nezastihli doma?
Jsem doma od července a už jsem měla 2 kontroly (v srpnu a v lednu), jednou přišel 15 min. před začátkem vycházek a podruhé nějak kolem 10 dopoledne
@UŽIVATELKA32
http://www.novinky.cz/…c-korun.html
Příspěvek upraven 26.02.14 v 12:07