Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim- nevite včem dělam chybu, že mi korpus po vyndání z trouby splihne? Není tak vyběhlí jako když ho vyndám!!! Peču v silikonivce
Nevím, jaky mas recept, ale neotviras treba troubu behem peceni?
Jinak tady je recept na korpus co delam ja a jsem s nim maximalne spokojena i vsem chutna a je krasne vysoky na rozriznuti, ale postupovat opravdu tak jak pisou:) ![]()
http://recepty.vareni.cz/…tovy-korpus/
Jo to v tom receptu taky pisou, ze se ma jeste nechat v troube po upeceni, jak pisou holky nize ![]()
Příspěvek upraven 24.02.14 v 07:37
@lujziana vypni troubu o trochu dřív a nech ho tam a je možný že jak ho hned vyndáš tak tou změnou teploty spadne.
@lujziana nesmíš ho vyndat hned, nemá rád prudké změny teplot. Buď nechat dojít, nebo pootevřít troubu na skulinku a vyndavat až za nějakou chvíli ![]()
@lujziana nevyndavat, neotevírat - vypnout, max malinko pootevřít, ale nechat vychladnout pomalu ![]()
@lujziana píše:
@Hanka79 otvíralai jsem do něj pichla paratkem
Chybama se clovek uci, priste uz se povede uvidis ![]()
@lujziana píše:
@Hanka79 a neí to moc cítit vajičkem???
Nerekla bych, kdyz mel malej narozky, upekla jsem ty korpusy dva a dala na sebe, aby mel dort vysokej, a nikdo nic nerikal, vsichni mlaskali ![]()
@Hanka79 jo?
určitě vyzkoušim, ale mam formu o pruměru 26 není malá na takové množství těsta??? ![]()
@lujziana píše:
@Hanka79 jj ale nakonec dopadl takhle
Vzdyt to nevypada vubec spatne
jsi sikula…hned bych si dala
![]()
@lujziana píše:
@Hanka79 jo?určitě vyzkoušim, ale mam formu o pruměru 26 není malá na takové množství těsta???
Neni, takovou formu mam taky ![]()
Na fotce je pro malyho slakdy a pro manzela muj prvni slanej
a pro kamaradku ovocny…, s tim korpusem se super pracuje ![]()
@lujziana píše:
@Hanka79 děkuju( ale to zdobeni musím ještě vylepšit
)
Se casem podda…ja ted budu v patek delat zase dort na moje narozeniny…uz tak nejak predstavu mam, tak jsem zvedava co z toho vznikne
jeste, ze je ten internet, clovek hleda hodne inspiraci tam ![]()