Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chodila jsem do malý, šli jsme vždy jako skupinka známých. Ale asi jo, stejně máš tu plachtu
chybí mi to, hlavně na pleť ![]()
@Sibyla0 pred znamymi se nestydim, to je pohoda
Ale pred temi cizimi dost. Plachtu si davam statecne pod sebe, abych nebyla za upejpavou
Ale saunovani je jinak super
@Anonymní píše:
Ahoj holkyChtela jsem se zeptat, zda-li nekdy chodivate do spolecne sauny? Vadim vam nahota? Nestydite se?
Ja chodim roky do smisene sauny spolu s manzelem. Nahotu jsem nikdy neresila, ale posledni dobou si zacinam pripadat trapne - jedina zena mezi nekolika cizimi nahatymi chlapy. Koukam vzdy nekam skrze ne, nejtezsi je se pred nimi treba sprchovat. Zkratka se stydim.
Saunovani se vzdat nechci, do zenske sauny nemam s kyn chodit. Potrebuji poradit, jak prekonat stud.
Diky
Proč ti to najednou vadí?? ![]()
Byla jsem s přítelem a děllala to tak, abych zbytečně něco neukazovala navíc…takže když jsem se zvedla, zabalila se do prostěradla, ve sprše stála tak, aby byl případně vidět jen zadek, do bazénku jsem šla, když tam nidko nebyl a když byl, tak jsem se svlékla hned u vody abych tam dlouho nechodila nahatá…
Hele já viděla myslím v tchibu takový spešl hadérek do sauny
Taky chodíme do společný, v sauně jsme omotaný a sprchy tam jsou diskrétní, zacházíš si jakoby dovnitř. Jediný, kde to odhazuju, je vířivka, tak se tvářím, že tam nejsem.
Jinak, do sauny bych bez hadru nevlezla, nejsem čuně, abych si sedala přímo na tu lavičku bez nějaký podložky.
Chodim do spolecnych saun a vetsinou lezim naha nebo sedim. Pak se zvednu zakryju se prosteradlem a jdu se vysprchovart naha a at se klidne podivaji. Nemam se za co stydet. ![]()
Nejvtipnejsi to bylo v laznich v Bad fussing, kde spis byli chlapi a lezela jsem v termalnim bazenku na pritelovi a normalne chlap vedle me si ho honil a cumel u toho na me ![]()
Jinak tam vsichni vychazeli ze saun nahy a az do sprchy, sprchy tam nebyly extra kryty, takze kazdy videl, ale neresila jsem to.
Proč je tak nutné chodit s někým? ![]()
Já chodila sama. Po zavíračce, protože jsem v sauně dělala lázeňskou ![]()
Jo a do společné bych nešla. Styděla bych se i před ženskýma, natož před chlapy…
@Fjodorka píše:
Proč je tak nutné chodit s někým?Já chodila sama. Po zavíračce, protože jsem v sauně dělala lázeňskou
Me treba samotnou saunovani nebavi. ![]()
@angelsface Tak já tam chodila odpočívat, navíc v sauně samotné má být ticho ![]()
Ahoj holky
Chtela jsem se zeptat, zda-li nekdy chodivate do spolecne sauny? Vadim vam nahota? Nestydite se?
Ja chodim roky do smisene sauny spolu s manzelem. Nahotu jsem nikdy neresila, ale posledni dobou si zacinam pripadat trapne - jedina zena mezi nekolika cizimi nahatymi chlapy. Koukam vzdy nekam skrze ne, nejtezsi je se pred nimi treba sprchovat. Zkratka se stydim.
Saunovani se vzdat nechci, do zenske sauny nemam s kyn chodit. Potrebuji poradit, jak prekonat stud.
Diky