Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte…
ake mate skusenosti s obyčajnym balikom?
dodaju vam ho " k dveram"?.. alebo mate stale tie papieriky v schránkach? či obyčajne balíky na posta neukladaju?
ale sa divne strácaju? kedze sa nedava cez podací lístok??
dakujem za odpovede…
asi som spravila chybu ze som si dala baliček poslat obyčajne
![]()
Já naštěstí žádnou, protože posílám doporučeně. Obyčejné balíky nemají pojištění, takže se velmi snadno „ztrácejí“ (rozuměj = někdo je šlohne).
I dopisy, o kterých vím, že potřebuji 100% dopručit posílám doporučeně.
Balík bez podacího lístku „obyčejně“ bych nikdy neposlala.
Na dodání mají 3-5 pracovních dní. Pokud ho po tuto dobu nedodají, tak bych se poptala na dodávací poště u příjemnce, jestli tam neleží (pro velikost ho nemuseli doručit).
Já když posílala obyčejně, tak to přišlo až za 8 dní, ikdyž na poště tvrdili, že to tam za pár dní bude a nebylo. Posílám tak jen opravdu výjimečně, když v tom není nic cenného. Jednou už se mi takhle ztratil balíček s oblečením, stoprocentně ho ukradli, prý to tak dělají běžně.
Já posílala asi 3krát, pokaždý došel cca za 3 dny. normálně mi přišel do schránky lístek, že je na poště. a jinak obyčejně mi chodí předplatné Veselé farmy(knížka s hračkou),už 2 roky, každý měsíc, a neztratil se nikdy ![]()
No este len od utorka ku mne lezie ten balik tak hadam dojde no..
a ked nie tak sa aspon poucim ze uz len doporučene..
A ako vieš tak isto?.. asi raz abo dvakrat mi obycajny balik dosiel no..vo velkom sa kradne na pošte a nik s tym nič nerobi
Protože mám věšteckou kouli a znám poštu. Obyč nic neposílám, ani si nenechávám posílat.
Vcera mi posilali obyc balik, dneska mi ho po obede privezli domu
![]()
No tak ja este počkam či nemam papirek v schrankach, nemam totiz kluučee… a a ak ne tak uz stracam pomaly nadej ![]()
Balik obycejny by se mel donest, pripadne hodit oznameni o ulozeni do schranky. Ale takove balicky se velmi casto „ztraceji“ a hlavne se divim, ze to jeste vubec nekdo posila, protoze takhle to nekdo muze obdrzet, ale zatajnit.
no tak to ano.. ale budem vediet nabuduce este ze nešlo az o taku drahu vec.. bola to len hračka ![]()
tak budem vediet na druhýkrat ze iba doporučene
to sa dá tuším aj sledovať kde sa zásielka nachádza