Společné saunování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8558
22.2.14 22:10
@angelsface píše:
Me treba samotnou saunovani nebavi. :roll:

Taky chodim.Mimo potirnu zahalena v prosteradle. Uvnitr na prosteradle sedim, nebo lezim. Rada tam relaxuju mlcky, takze prot rada chodim sama. Nesnasim uvnitr hlucne lidi a lidi, co se pred vstupem do bazenku nesprchuji - fakt i taci jsou! :-( nedavno jsem se chlapa u bazenku narovinu zeptala, jestli se nesprchuje

S tou stydlivosti…jak mi rekl jeden starsi kamos, kdyz jsem se stydela odhalit pred nim z prosteradla: „Ukazuj, dokud je co!“ :-) :-) no, ma vlastne pravdu :jazyk:

Příspěvek upraven 22.02.14 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
22.2.14 22:10

@angelsface
Z toho termálního bazénku bych byla rychle venku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
22.2.14 22:13
@hanzy píše:
„Ukazuj, dokud je co!“ :-) :-) no, ma vlastne pravdu :jazyk:

No jo, tak proto už na prostěradle jen neležím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
22.2.14 22:16

Radši společná, než jen s ženskýma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101727
22.2.14 22:17
@angelsface píše:
Me treba samotnou saunovani nebavi. :roll:

Mě taky ne… a nejen saunování, třeba i oběd :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
22.2.14 22:27
@hanzy píše:
Taky chodim.Mimo potirnu zahalena v prosteradle. Uvnitr na prosteradle sedim, nebo lezim. Rada tam relaxuju mlcky, takze prot rada chodim sama. Nesnasim uvnitr hlucne lidi a lidi, co se pred vstupem do bazenku nesprchuji - fakt i taci jsou! :-( nedavno jsem se chlapa u bazenku narovinu zeptala, jestli se nesprchuje

S tou stydlivosti…jak mi rekl jeden starsi kamos, kdyz jsem se stydela odhalit pred nim z prosteradla: „Ukazuj, dokud je co!“ :-) :-) no, ma vlastne pravdu :jazyk:

Příspěvek upraven 22.02.14 v 22:12

Tak my vetsinou v saunach septame. Takze nikoho neobtezujem. Obcas dostanu u toho masaz zad, coz je super.
A presne tak.. ukazovar, dokud je co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.2.14 22:31
@hanzy píše:
Nesnasim uvnitr hlucne lidi a lidi, co se pred vstupem do bazenku nesprchuji - fakt i taci jsou! :-( nedavno jsem se chlapa u bazenku narovinu zeptala, jestli se nesprchuje

Ty jo, kdyby jenom to! Já v sauně zažila takových prasat… Vedou dva páry - první si lehali na jedno lehátko spolu a div to tam spolu nedělali a ti druzí na lehátkách nechávali prostěradla nacucaná vodou, zmuchlaná a v sauně seděli jen tak 8o Takže lehátka mokrá jak prase, prostěradla také mokrá (ale to je běžné, že si lidé pletou prostěradla s ručníkem) a holé zadky v sauně.

Na druhou stranu, my asi zplodili naše dítě v sauně na lehátku, ale na naši obranu - lehátko jsem pak převlékla, stejně to bylo zmuchlané :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
22.2.14 22:33

Ne, kecám, nejvíc vede cizí naháč, který mě krmil nakládaným hermelínem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
22.2.14 22:46

Chodíme na plávání s dětma a sauna je součástí. Chodíme tam v prostěradle a na ten skok do bazénku nahotu neřeším… ale mě by asi nevadila ani tak… :nevim: Spíš jak je psáno výše, ta hygiena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
22.2.14 22:50

@hanzy Já se zeptám trochu blbě… já myslela, že se do bazenku rovnou skočit má… nám bylo řečeno „buď sprcha - teplejší nebo bazenék - studenější, ale účinější“,… jdeme tam z bazénu, kam jdu osprchovaná. Tam ti vadí ten pot, co se vypotí v sauně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
22.2.14 22:54
@Fjodorka píše:
@angelsface Tak já tam chodila odpočívat, navíc v sauně samotné má být ticho :nevim:

take jsem prestala chodit kvuli neunosnemu kdakani zenskych… clovek si tam ani chvili nepobyl se sebou. Jina moznost u nas v obci neni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
22.2.14 23:14

@kolik
Proč? Vždyť se osprchuješ krátce a šup do bazénku, to nestihneš vychladnout. Kor když se osprchuješ taky studenou. Mně se eklujou dědci, co se v sauně kartáčují, a pak bez opláchnutí lezou právě do bazénku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
22.2.14 23:18
@avm3 píše:
@hanzy Já se zeptám trochu blbě… já myslela, že se do bazenku rovnou skočit má… nám bylo řečeno „buď sprcha - teplejší nebo bazenék - studenější, ale účinější“,… jdeme tam z bazénu, kam jdu osprchovaná. Tam ti vadí ten pot, co se vypotí v sauně???

Ano, prijde mi nechutne vsechno to, co vypotim (a kuzi, ktera se mi loupe) oplachnout v bazenu. Ja si davam vlaznou rychlou sprchu, abych to prave ze sebe splachla a pak bazen. U nas ten bazenek fakt neni velkej a kdyz tam takhle pujde smyt pot 15-20 lidi(jsou tam tri sauny),tak mi to fakt prijde humus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
23.2.14 07:52
@avm3 píše:

@kolik
Ale to je snad základní pravidlo saunování – teplá sprcha a pak šup do bazénu. Ještě jsem si nevšimla jedince, který tak nekoná. Fuj. :poblion:
 http://www.sauny-vital.cz/…a-saunovani/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
23.2.14 08:08

@hanzy @elpiska Jak fakt nevím, proto se ptám… nám bylo něco řečeno a tím se řídím… takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová