Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak jsem marod a tak nějak se nudím, televize??? To je krize, co tam dávají
podrbeme??? ![]()
@Malike To souhlasim, bohužel já už nevim co stahovat
takže příjmám i rady na dobré filmy a seriály ![]()
@Lady Bee vcera jsem byla na pohotovosti ve 30.tt, dr. zahlasil lezet! Marod teda nejsem, ale 10 tydnu lezet, to mozna pak budu marod psychicky. ![]()
Červený trpaslík, filmy to je těžké… záleží na stylu
při nemocích jsem si pouštěla celou serii jurského parku, ale to bylo před 8 lety ![]()
jinak ted mam anginu a rymu jak prase… ale nelezim, musim se starat o prcka, takze se snazim nemoc ignorovat a fungovat. ![]()
@Malike Titulky nevadí
… kolikrát je původní znění lepší než někdy ten šílenej dabing
@Pincenza No pokud budeš koukat na sama doma nebo wolfův revír, tak určitě
… mě to stačí teď, jedna větší hovadina než ta druhá a ještě ke všemu už asi 15let dávaj to samý ![]()
@Lady Bee jeste muzu cumet do telefonu.
Notas nehrozí, pritel furt v praci, to bue pekny… ![]()
@Lady Bee tak záleží na vskusu..once upon a time z uložto..
jeto taková pohádka zasazená do dnešního světa..ale docela dobrý.
nebo supernatural:třebo to už znáš je toho 9 serií a nudit se u toho nebudeš, je to i v češtině a docela dobrý dabing..jinak pod názvem lovci duchů.
Legend of the seeker..něco jako byl herkules a xena jen lepší příběh a triky,
American horror story..jsou 3 řady a každá je originální.
vše jsou to seriály-..
@Malike No to american horor story mě zajímalo co to je, to bych mohla prubnout
A co vy děláte holky tady tak ráno??? Mateřská??? Nebo snad v práci??
Tak já se hlásím jako marod, ale nudu mi moje ratolesti asi nedovolí… Teď jsem ráda za chvíli, kdy si spolu hrají a já můžu rychle projet emimino ![]()
Ztraceni, Dexter, Zivy mrtvy, Lesby (Laska je laska), Tajny denik call girl. To je vsechno prima cool a love. Večer od pul sedmy cca zacinaj Zlaty holky s Paris Hilton, pak Jak jsem poznal Vasi matlu a davali Denik zasloužile matky, to jsem milovala, ale uz to skoncilo a jede misto toho Chuva k. pohledani od zacatku, ale ta ma taky dobry hlody.
![]()
Příspěvek upraven 24.02.14 v 08:19
@El Dragon Tak to klobouk dolu
já jsem byla včera ráda, že jsem roztřídila prádlo na praní a funěla jsem u toho jak sentinel ![]()
@Lady Bee american horror story mají 3 řady. prví duchové v domě, aneb co tam zemře dům už nepustí,2 řada je blázinec aneb posednutí dáblem a 3 řada jsou čarodejnice a jejich klan..supernatural je taky hororově založeno, řekla bych že je to i lepší.