Marod, nuda, podrbeme?:-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
24.2.14 08:49

Dr. House, již zmíněný červený trpaslík a máš zábavu na dlouho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
24.2.14 08:53

@ivana-domca Asi mě tu ukamenujete, ale já jsem červenýmu trpaslíkovi nikdy nějak nepřišla na chuť… :mrgreen: prostě to není humor pro každého, myslim, že jsou dva druhy lidí, ti co ho milují a ti co ho opravdu nemusí, nic mezi :-) co se týče house, tak tam jsem už dříve sjela asi dvě řady, ty další mě už moc nebaví, ale teď jsem si vzpomněla, že tu mám dvě řady tajnýho deníku call girl, tak jdu na to asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
24.2.14 08:55

@Lady Bee proč by tě měl někdo kamenovat, to je prostě černý humor, někomu sedí, nekomu ne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
24.2.14 09:06

@ivana-domca Protože jsem se zatím nesetkala s člověkem, který ho nemá rád, někdy si říkám, že jsem asi jediná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
24.2.14 09:08

@Lady Bee to ja taky sotva lezu, posedavam a tak :D na pradlo prdim, jenom prebaluju krmim a podavam hračky, na vic nemam silu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.2.14 14:53

Ahoj, tak za mě můžu doporučit již zmiňovaný Supernatural, American Horror Story, Prolhané krásky, Ravenswood. Ted jsem začla sledovat Teen wolf, je to spíš pro puboše, ale mě se to líbí :mrgreen:. Já jsem spíš na ty misteriozní seriály, což tyhle jmenovaný jsou ;). Tak kdyby jste některá měla tip ještě na nějakej, tak budu ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.2.14 14:56

@Yfka31 doporučuju once upon a time, zábavná slátanina:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.2.14 15:02

@Malike no o tom přemýšlím už delší dobu, ale pořád jsem nějak neměla odvahu kouknout :mrgreen:. Já se k těm seriálům vždycky dostanu tak nějak náhodně a bud mě zaujmou a nebo ne. Ted u mě vedou krásky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.2.14 15:06

@Yfka31 hele tojsi samé co já, podle fotek ježíš cotoje za kravinu a dlouho jsem se nedonutila..zvlášt když tam hraje Cameronová s Hause..nu a nakonec jsem z nudy stáhla a jela jsem jak fretka, fakt mě to chytlo i když Cameronovou nemusím, ale zamiluješ se do Rampelníka:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
24.2.14 15:16

@Malike tak já to teda risknu no :mrgreen:. Ted ještě krom Teen wolf jsem narazila na jeden seroš Za branou, tak až shlédnu je, vrhnu se na Once upon time. Já se u toho vždycky zaseknu večer a jsem schopná shlídnout 4 díly a to si vždycky říkám, tohle je poslední, musím spát a skončí a pustím další, protože bych do dalšího dne nevydržela čekat, jak to dopadne :mrgreen:. Ale ty rána, ty rána :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
24.2.14 18:41

Doporučuju seriál Městečko Twin Peaks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.2.14 18:44

@Zenyatta to mě moc nechytlo,–-taky nevím na o čučet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
24.2.14 18:46
@Malike píše:
@Zenyatta to mě moc nechytlo,–-taky nevím na o čučet..

Tak mě ještě napadá seriál Královstí od Larse von Triera.
A před časem jsem si ulítla na Čáryfukovi, to byla nostalgie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
24.2.14 18:56

@Zenyatta ty králoství je stou nemocnicí vid…viděla jsem to jako malá..navíc tam hraje smrt ze supernaturalu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
24.2.14 19:09
@Malike píše:
@Zenyatta ty králoství je stou nemocnicí vid…viděla jsem to jako malá..navíc tam hraje smrt ze supernaturalu..

Jj, je to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová