Kontryhelový čaj sypaný vs. pytlíky po revizi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
30.3.13 20:11

@kaseny88 @_BBQ_s díky za rady :) piji ho 2× denně, ráno a večer, příjde mi, že zastavuje krvácení. Jednou jsem ho vynechala a zase jsem trochu krvácela :/ snad se brzy zahojím a všechno bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
30.3.13 20:16
@Petka007 píše:
@kaseny88 @_BBQ_s díky za rady :) piji ho 2× denně, ráno a večer, příjde mi, že zastavuje krvácení. Jednou jsem ho vynechala a zase jsem trochu krvácela :/ snad se brzy zahojím a všechno bude ok.
JO MA SE PIT 3X DENNE A TEPLY…JO MIN SE Z TOHO KRVACI…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
30.3.13 20:18

@kaseny88 já jsem po kyretáži, tak zase nevím, jestli je to dobře ho pít, když zastavuje krvácení, abych se pořádně pročistila :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
30.3.13 20:48

Me se po nem krasne ulevilo, ikdyz je pravda, ze krvaceni resp. spineni tako ustalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
29.5.13 07:38

Ahojte holky, mám dotaz, máte některá zkušenost s tinkturama, konkrétně značka Serafin, obsahuje 40% ethanolu, myslítě, že po těch prohibičních aférách tomu můžu věřit? vím, že se methanol tehdy našel jen v alkoholu, ale i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.1.14 15:04

Kontryhel na bolesti při menstruaci

Na téma kontryhel jsem narazila až na těchto stránkách, zaujal mě kvůli zmírnění menstruačních potíží, tak bych ho ráda zkusila. Ale…otěhotnět se rozhodně nesnažím a předpokládám, že to tak ještě pár let zůstane. Takže je dobrý nápad pít kontryhel na bolestivou menstruaci, když se zároveň chráním co to jde před těhotenstvím? Momentálně radši vydržím 2 dny v měsíci bolesti, než riskovat mimčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
24.1.14 15:07

I ta salvej, kup si ji jako sypany caj. upravuje ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.14 15:25

@kaktusik pokud se chráníš např ha, tak ho pít můžeš v pohodě.. mi hodně pomáhal :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.1.14 15:39
@Andy27 píše:
I ta salvej, kup si ji jako sypany caj. upravuje ms

Díky, to jsem taky nevěděla…vyhledám si o tom něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.1.14 15:40
@martina.se píše:
@kaktusik pokud se chráníš např ha, tak ho pít můžeš v pohodě.. mi hodně pomáhal :palec:

Používáme kondom + Pharmatex, nevíš, jak to je v tomto případě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.14 15:41
@kaktusik píše:
Používáme kondom + Pharmatex, nevíš, jak to je v tomto případě?

v klidu.. kontryhel způsobuje lepší růst sliznice a pokud ho piješ při ms, tak zmírňuje bolesti. Automaticky neznamená, že kdo pije kontryhel, bude těhotný, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
24.1.14 16:56

@kaktusik bat se nemusis, chranili jsme se stejne a kontryhel jsem do sebe lila po litrech. Zas tolik mi ale nepomohl :-/ MS se mi srovnala az po porodu :dance: do te doby jsem taky dva tri dny v mesici chtel umrit :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.1.14 17:00
@martina.se píše:
v klidu.. kontryhel způsobuje lepší růst sliznice a pokud ho piješ při ms, tak zmírňuje bolesti. Automaticky neznamená, že kdo pije kontryhel, bude těhotný, neboj :hug:

To jsem si samozřejmě nemyslela… :) Ale pro klid duše jsem se raději zeptala… :lol: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.1.14 17:02
@marrlinka píše:
@kaktusik bat se nemusis, chranili jsme se stejne a kontryhel jsem do sebe lila po litrech. Zas tolik mi ale nepomohl :-/ MS se mi srovnala az po porodu :dance: do te doby jsem taky dva tri dny v mesici chtel umrit :pocitac:

Tak to jsi na tom byla asi hodně podobně jako já…ale za pokus nic nedám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
24.1.14 19:23

@kaktusik každopádně ti to neuškodí ;) občas jsem pila taky majoránku - opět nevím, zda to k něčemu bylo. Ale co mi 100% pomohlo, když jsem ibalgin vyměnila za nalgesin :D Asi je v tom jinej oblbovák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty