Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaseny88 @_BBQ_s díky za rady
piji ho 2× denně, ráno a večer, příjde mi, že zastavuje krvácení. Jednou jsem ho vynechala a zase jsem trochu krvácela :/ snad se brzy zahojím a všechno bude ok.
@Petka007 píše:JO MA SE PIT 3X DENNE A TEPLY…JO MIN SE Z TOHO KRVACI…
@kaseny88 @_BBQ_s díky za radypiji ho 2× denně, ráno a večer, příjde mi, že zastavuje krvácení. Jednou jsem ho vynechala a zase jsem trochu krvácela :/ snad se brzy zahojím a všechno bude ok.
@kaseny88 já jsem po kyretáži, tak zase nevím, jestli je to dobře ho pít, když zastavuje krvácení, abych se pořádně pročistila :/
Me se po nem krasne ulevilo, ikdyz je pravda, ze krvaceni resp. spineni tako ustalo ![]()
Ahojte holky, mám dotaz, máte některá zkušenost s tinkturama, konkrétně značka Serafin, obsahuje 40% ethanolu, myslítě, že po těch prohibičních aférách tomu můžu věřit? vím, že se methanol tehdy našel jen v alkoholu, ale i tak…
Na téma kontryhel jsem narazila až na těchto stránkách, zaujal mě kvůli zmírnění menstruačních potíží, tak bych ho ráda zkusila. Ale…otěhotnět se rozhodně nesnažím a předpokládám, že to tak ještě pár let zůstane. Takže je dobrý nápad pít kontryhel na bolestivou menstruaci, když se zároveň chráním co to jde před těhotenstvím? Momentálně radši vydržím 2 dny v měsíci bolesti, než riskovat mimčo ![]()
@kaktusik pokud se chráníš např ha, tak ho pít můžeš v pohodě.. mi hodně pomáhal ![]()
@Andy27 píše:
I ta salvej, kup si ji jako sypany caj. upravuje ms
Díky, to jsem taky nevěděla…vyhledám si o tom něco
@martina.se píše:
@kaktusik pokud se chráníš např ha, tak ho pít můžeš v pohodě.. mi hodně pomáhal
Používáme kondom + Pharmatex, nevíš, jak to je v tomto případě?
@kaktusik píše:
Používáme kondom + Pharmatex, nevíš, jak to je v tomto případě?
v klidu.. kontryhel způsobuje lepší růst sliznice a pokud ho piješ při ms, tak zmírňuje bolesti. Automaticky neznamená, že kdo pije kontryhel, bude těhotný, neboj ![]()
@kaktusik bat se nemusis, chranili jsme se stejne a kontryhel jsem do sebe lila po litrech. Zas tolik mi ale nepomohl :-/ MS se mi srovnala az po porodu
do te doby jsem taky dva tri dny v mesici chtel umrit ![]()
@martina.se píše:
v klidu.. kontryhel způsobuje lepší růst sliznice a pokud ho piješ při ms, tak zmírňuje bolesti. Automaticky neznamená, že kdo pije kontryhel, bude těhotný, neboj
To jsem si samozřejmě nemyslela…
Ale pro klid duše jsem se raději zeptala…
děkuju
@marrlinka píše:
@kaktusik bat se nemusis, chranili jsme se stejne a kontryhel jsem do sebe lila po litrech. Zas tolik mi ale nepomohl :-/ MS se mi srovnala az po porodudo te doby jsem taky dva tri dny v mesici chtel umrit
Tak to jsi na tom byla asi hodně podobně jako já…ale za pokus nic nedám ![]()
@kaktusik každopádně ti to neuškodí
občas jsem pila taky majoránku - opět nevím, zda to k něčemu bylo. Ale co mi 100% pomohlo, když jsem ibalgin vyměnila za nalgesin
Asi je v tom jinej oblbovák ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.