Konzistence jídla:-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
to Setyma:
Držím pěsti! Zkusíte a uvidíte. Není kam spěchat, na všechno přijde správný čas. Hlavně buďte v klidu. I když by to nešlo, nic se něděje, můžete to zkusit jindy a třeba i jinak. Hlavní je opakovat to, co už umí, a po malých krůčcích jít dál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to Kokomo:
No vidíte, jsme podobného názoru. Také pečeme pečivo sami doma, tedy manžel peče a my se synem pomáháme. ![]()
Jinak se domnívám, že z toho, co jsem původně napsala, jednoznačně nevyplynulo, že jsem dávala od roku věku výhradně graham. Nevadí, hlavně že jsme se nakonec pochopily.
Jinak mícháte si směsky sama nebo kupujete hotové? Příp. se kterými máte dobrou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SlaJa píše:
to Kokomo:
No vidíte, jsme podobného názoru. Také pečeme pečivo sami doma, tedy manžel peče a my se synem pomáháme.
Jinak se domnívám, že z toho, co jsem původně napsala, jednoznačně nevyplynulo, že jsem dávala od roku věku výhradně graham. Nevadí, hlavně že jsme se nakonec pochopily.
Jinak mícháte si směsky sama nebo kupujete hotové? Příp. se kterými máte dobrou zkušenost?
no hlavně, že jsme se pochopily
směsi kupuje výjimečně a jedině v lidlu, nejsou drahé a chleba je opravdu dobrý (ale musí se dát méně vody než uvádějí)…jinak pečeme hlavně podle receptů na http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php základ je vetšinou hladká mouka (tak z poloviny) a zbytek mícháme různé celozrnné, sypeme semínka a používáme zásadně čerstvé droždí (na kvásek jsem si ještě netroufla
) někdy si těsto v pekárně jen zadělám a peču v troubě - třeba rohlíky, jinak já v ní zadělávám i na knedlíky, koláče, pizzu, langoše…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme to dneska zkusily a přežily, obě
Maso jsem jí nakrájela na pidikousky a mrkev s cuketou jen rozmačkala, rýži jsem nechala jak byla jen trošku rozvařila. A Terka baštila jak divá, a bylo i vidět že se těma dásničkama a jazykem to snaží rozmělnit. Jedly jsme asi o deset minut déle než obvykle, ale zdlábla celou porci 330g takže hlásím úspěch. Tak ještě jednou díky ,hlavně za odvahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Setyma píše:
Tak jsme to dneska zkusily a přežily, oběMaso jsem jí nakrájela na pidikousky a mrkev s cuketou jen rozmačkala, rýži jsem nechala jak byla jen trošku rozvařila. A Terka baštila jak divá, a bylo i vidět že se těma dásničkama a jazykem to snaží rozmělnit. Jedly jsme asi o deset minut déle než obvykle, ale zdlábla celou porci 330g takže hlásím úspěch. Tak ještě jednou díky ,hlavně za odvahu
No vidíš, jaké jste šikulky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit