Večeře - co dáváte 1,5letým?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
16.2.12 13:46

večeře

Ahoj holky,tak zachvilku tomu našemu bude už rok a půl a k večeři dostává pořád sunar :D miluje ho a spí celé noci,ale stejně by mě zajímalo co bych mu měla dávat už více zasycujícího jako třeba kaši nechce možná tak víc zředěnou do lahve:)jinak toho moc nesní co dáváte třebas stejně starym prckům vy?díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
648
16.2.12 13:49

Ahoj u nás frčejí polévky ,milují bramborovou česnečku hrachovou fazolovou …dávat jsem jim je začala asi v 1,5roce když už večer nechtěli mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
16.2.12 14:09

Ahoj,v roce a půl můžeš klidně i pečivo s Lučinou,nebo jiné pomazánky a teplé večeře-třeba palačinku.Syn je miluje a nejradši by je měl denně :roll: .Jinak třeba těstovinky,nejsou na noc těžké a snadno se tráví. Nebo třeba rýže s nějakou lehčí omáčkou.Dost bych asi koukala na to,aby to nebylo nic,co nadýmá.Potom se ti mrně bude celou noc budit,vrtět a bude uprdlávat :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
16.2.12 14:13

Ahoj,když má rád na noc mlíčko,tak bych zkusila ty hotová mlíčka s kaší,jsou ještě víc sytící než obyč.UM,alle jinak už může chleba něčím namazaný,třeba žervé,různé polívky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
16.2.12 14:42

Ahoj, resim uplne stejny problem s nasim prckem. Taky je mu rok a pul a porad je na sunaru. 210ml na snidani a potom 210ml vecer do postylky. Bez nej by mi neusnul. Pecivo necim namazane do nej sotva dostanu pres den na svacinu, odpo sni trosku polivky a kdyz se po obede (jestli se tem par lzickam polivky tak da rict) probudi, zkousim mu dat to, co jsme meli na druhy obed (brambory s masem, testoviny…), ale stejne toho uz pak moc nesni. Kdyz se narodil byl to uzasny jedlik, tohle trvalo tak do roku, od te doby porad resim co mu dat at alespon neco ji. Ovsem uz si nevim rady. A s tim vecernim a rannim mlickem jsem bezradna uplne. Mam pocit, ze kdyz pres den skoro nic nesni zachranuje ho alespon to mlicko, no! Ale asi to nemuzu delat do nekonecna! Takze i ja cekam na nejake tipy a rady jak prcka normalne snidat a veceret!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
16.2.12 14:45

Tak malá nechce mléko od 14 měsíců.Pečiva mi na večeři moc nesní.Od půl roku jídávala kaši, tu už pak nechtěla.Teď má většinou polévku, protože té sní nejvíc,nebo těstoviny se sýrem,rizoto.Když nemám nic navařeno, sní i půl rohlíku a k tomu šunka nebo sýr.

• Citovat
  • Upravit
5173
16.2.12 15:12

v 18:00 polívka,jogurt,pečivo s lučinou a ovoce v do postýlky večer sunar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat