Střepy v sirupu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
střepy v sirupu?!?!
Moc prosím o radu, našli jsme v sirupu (hello) něco jako miniaturní skleněné střepy… je tam toho opravdu dost!! nevíte co by to mohlo být?! Mohly by to být fakt střepy? Dala jsem trošku i malé ráno do čaje, tak mám celkem strach..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky me hnrd napadlo, ze to bude zcukernately sirup… ![]()
Zkus, jestli se to ve vode rozpusti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem trochu vycedila do sítka, zalila vroucí vodou a nerozpustilo se to… možná trochu.. fakt malinko (nebo se to spíš rozptýlilo po misce?) co teď???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máš to pořád ve vodě? Co to bylo za sirup, v pet láhvi nebo ve skle, zkus si to dát opatrně mezi prsty, jestli je to tvrdé a píchá to (to jsem to ale napsala
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to v petce… jestli to píchá necítím, je moc titěrné a rozláme se to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co to opatrně zkusit na jazyku, jestli to má nějakou chuť?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nechutná to nijak… kdyby to byly střepy, myslíte, že by z toho malé něco mohlo být?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muchitos píše:
jo a skřípe to mezi zubama!
nejde to rozdrtit jo? to fakt budou střepy ![]()
- Citovat
- Upravit
kde se tam ale vzaly?? A co mám ted s tím dělat? nebo spíš co s malou mám dělat… ono je to fakt ale uplně drťka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muchitos píše:
nechutná to nijak… kdyby to byly střepy, myslíte, že by z toho malé něco mohlo být?
jestli to sedělo na dně, tak se jí to do čaje snad nedostalo, doufám
hlavně to nevyhazuj, najdi si kontakt na výrobce a okamžitě napiš reklamační mail, napiš do něj popis a šarži výrobku, asi budou chtít, abys jim to poslala, měli by to prošetřit a zjistit jestli to není ve víc sirupech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muchitos píše:
kde se tam ale vzaly?? A co mám ted s tím dělat? nebo spíš co s malou mám dělat… ono je to fakt ale uplně drťka…
Kolik je malé měsíců? Z čeho ten čaj pila, brčko, savička, hrneček?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit