Kolik čaje má vypít miminko?

Vaculovakacka
13.2.12 16:12

kolik čaje má vypít miminko?

čauky holky,
ten můj cvalík (2,5 měsíce) vypije od 150 - 300 ml čaje denně, nevadí to??? díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1021
13.2.12 16:15

Ahoj, proc mu davas caj, kdyz je takhle malej? Mleko, at uz MM nebo UM, v tomhle veku bohate staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
13.2.12 16:18

My začali s 100 ml čajem až ve 4,5 měsících po kašičce jinak nedáváme :lol:

• Citovat
  • Upravit
Billi
13.2.12 16:18

Prvotně bys měla kojit. Jinak by čaje mělo být max 100 ml denně, aby se nezatěžovaly ledviny.

• Citovat
  • Upravit
2900
13.2.12 16:19

já teda kojím, ale do zavedení příkrmů budu dávat jen MM, žádný čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494

muj je teda na UM od sesti tydnu a sem rada, kdyz da tak 30-40ml denne. kazdy rano si rikam, proc ho delam, kdyz ho vlastne nepije :mrgreen: ale obcas zizen ma, tak je proste v zaloze :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678

já mám dceru 7m a čaj ještě neměla..souhlasím s Easinkou. Tvoje Mlíčko, nebo UM by mu mělo stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vaculovakacka
13.2.12 16:21

Doktorka mi řekla že při UM už musí čaj nebo kojeneckou vodu, kolik neřekla, prot se ptám

• Citovat
  • Upravit
15674
13.2.12 16:21
Vaculovakacka píše: čauky holky,
ten můj cvalík (2,5 měsíce) vypije od 150 - 300 ml čaje denně, nevadí to??? díky :mavam:

Ahoj. Záleží na tom, jak přibývá a jaký to je čaj. Pokud granulovaný (a velmi velmi sladký), tak si myslím, že vadí. Pokud přibírá dobře (tj i přesto, že do sebe dostane tolik čaje, do sebe dostane dostatečné množství mléka - MM nebo UM), čaj není sladký (podívej se na složení) a je vhodný pro tak malé dítě, tak v tom problém nevidím. Ale součaně nevidím ani důvod, proč čaj dávat :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.2.12 16:22

tak bych davala jen vodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
13.2.12 16:28

ahojte, my máme 6,5 měsíce a čaj vůbec nedáváme. doma ho sice mám je to jakýsi „maminčino pohlazení“, ale nevím jestli mám s čajíkama vůbec začínat. ten čaj je stejně jen na doplnění tekutin, určitě nezastane mlíko. jak to tedy máte vy, dáváte čaj nebo ho ani dávat nebudete? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.2.12 16:36

Já malé čaj vůbec nedávala, jen trošičku když byla velká horka, byla na UM.Čaj dávám až od zavedení příkrmů na zapití a sem tam si cucne i mimo před spaním. Přijde mi zbytečné cpát čaj do takového prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
13.2.12 16:38
Aishenka píše:
Já malé čaj vůbec nedávala, jen trošičku když byla velká horka, byla na UM.Čaj dávám až od zavedení příkrmů na zapití a sem tam si cucne i mimo před spaním. Přijde mi zbytečné cpát čaj do takového prcka

díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
13.2.12 16:41
Aishenka píše:
Já malé čaj vůbec nedávala, jen trošičku když byla velká horka, byla na UM.Čaj dávám až od zavedení příkrmů na zapití a sem tam si cucne i mimo před spaním. Přijde mi zbytečné cpát čaj do takového prcka

nápodobně. začaly jsme od zavedení příkrmů, čím méně má mléčných dávek tím více se jí snažím nabízet čaj, at pije. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
13.2.12 16:45
Hmarilla píše:
Aishenka píše:
nápodobně. začaly jsme od zavedení příkrmů, čím méně má mléčných dávek tím více se jí snažím nabízet čaj, at pije. :-)

Nevím jak u vás ale na 7měsících a 2 týdnech vypije max. 125ml, sem tam možná 170ml. To jí dávám i neslazené šťávy někdy a stejně nevypije víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí