Kolik čaje má vypít miminko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, proc mu davas caj, kdyz je takhle malej? Mleko, at uz MM nebo UM, v tomhle veku bohate staci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My začali s 100 ml čajem až ve 4,5 měsících po kašičce jinak nedáváme ![]()
- Citovat
- Upravit
Prvotně bys měla kojit. Jinak by čaje mělo být max 100 ml denně, aby se nezatěžovaly ledviny.
- Citovat
- Upravit
já teda kojím, ale do zavedení příkrmů budu dávat jen MM, žádný čaj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
muj je teda na UM od sesti tydnu a sem rada, kdyz da tak 30-40ml denne. kazdy rano si rikam, proc ho delam, kdyz ho vlastne nepije
ale obcas zizen ma, tak je proste v zaloze
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám dceru 7m a čaj ještě neměla..souhlasím s Easinkou. Tvoje Mlíčko, nebo UM by mu mělo stačit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doktorka mi řekla že při UM už musí čaj nebo kojeneckou vodu, kolik neřekla, prot se ptám
- Citovat
- Upravit
Vaculovakacka píše: čauky holky,
ten můj cvalík (2,5 měsíce) vypije od 150 - 300 ml čaje denně, nevadí to??? díky
Ahoj. Záleží na tom, jak přibývá a jaký to je čaj. Pokud granulovaný (a velmi velmi sladký), tak si myslím, že vadí. Pokud přibírá dobře (tj i přesto, že do sebe dostane tolik čaje, do sebe dostane dostatečné množství mléka - MM nebo UM), čaj není sladký (podívej se na složení) a je vhodný pro tak malé dítě, tak v tom problém nevidím. Ale součaně nevidím ani důvod, proč čaj dávat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte, my máme 6,5 měsíce a čaj vůbec nedáváme. doma ho sice mám je to jakýsi „maminčino pohlazení“, ale nevím jestli mám s čajíkama vůbec začínat. ten čaj je stejně jen na doplnění tekutin, určitě nezastane mlíko. jak to tedy máte vy, dáváte čaj nebo ho ani dávat nebudete? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já malé čaj vůbec nedávala, jen trošičku když byla velká horka, byla na UM.Čaj dávám až od zavedení příkrmů na zapití a sem tam si cucne i mimo před spaním. Přijde mi zbytečné cpát čaj do takového prcka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aishenka píše:
Já malé čaj vůbec nedávala, jen trošičku když byla velká horka, byla na UM.Čaj dávám až od zavedení příkrmů na zapití a sem tam si cucne i mimo před spaním. Přijde mi zbytečné cpát čaj do takového prcka
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aishenka píše:
nápodobně. začaly jsme od zavedení příkrmů, čím méně má mléčných dávek tím více se jí snažím nabízet čaj, at pije. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmarilla píše:Aishenka píše:nápodobně. začaly jsme od zavedení příkrmů, čím méně má mléčných dávek tím více se jí snažím nabízet čaj, at pije.
Nevím jak u vás ale na 7měsících a 2 týdnech vypije max. 125ml, sem tam možná 170ml. To jí dávám i neslazené šťávy někdy a stejně nevypije víc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čauky holky,
ten můj cvalík (2,5 měsíce) vypije od 150 - 300 ml čaje denně, nevadí to??? díky