Střepy v sirupu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
plave to tak všude… malá má 2 roky, tak snad to bude OK no… dala jsem jí tam fakt hooooodně málo… jen aby byla happy že má taky šťávu… no jdu najít kontakt na výrobce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaký to je sirup?? Myslím příchuť!! Nejsou to třeba kousky dužiny nebo tak něco???!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne dužina to určitě není, je to ten hello levný nedobrý, ve večerce jiný nebyl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nebudou střepy, my ty sirupy taky kupovali.Nejdřív jsem si myslela, že to jsou střepy, ale je to v každý flašce u dna. Nevím teda co to je, ale typuju to na cukr. Už kupujeme dražší a tam to není.
- Citovat
- Upravit
tak už vím co to asi je… E133 Brilantní modř FCF ( Cl potravinářská modř 2 ) protože ono to je fakt jakoby namodralé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
střepy by fakt asi neplavaly a nedrtily se pod prstama !!!
Ale ta modř
, i když tady už se člověk nediví ničemu!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muchitos píše:
tak už vím co to asi je… E133 Brilantní modř FCF ( Cl potravinářská modř 2 ) protože ono to je fakt jakoby namodralé
No oproti střepům to je úleva, co? ![]()
Ale jako sirup fujtajblík. ![]()
Tak hlavně že to dobře dopadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
spadl mi sirup
Nechci zakládat novou diskuzi, tak dam dotaz sem…Spadla mi zem na dlazdičky lahvička se sirupem na imunitu, taková ta z tmavého skla…Rozbilo se plastové víčko
, lahvička vypadá že je ok…Ale můžou být vevnitř střepy? Dali byste to dítěti…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud není rozbitá nahoře - to zkontroluješ snadno pohmatem - tak ta možnost, že zvenku o dlaždičky na neorzbitá a rozbila se vevnitř je mizivá…takže já bych dala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@spiritt Precedila bych to pres husty kapesnik a pozorovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky.
@Cuddy Když on je to sirup s hlívou ústřičnou, takže v něm jsou kousky té hlívy, to by asi přecedit moc nešlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak sirup nalij nejprve na lžičku a uvidíš. Divej, byla jsem u toho, když v jednom obchoďáku spadl karton přesnidávek prodavačce na zem, dlažbu..podívala se zda nejsou rozbité a vrátila na místo do regálu. A teď si vem, že se to dál prodávalo pro malé děti a nikdy nevíš, zda mouhou být střepy vevnitř sklenice..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokud je to pidi, tak bych asi neřešila
drží se to v té flašce u dna, když naléváš? pokud jo, tak jsi ji s největší pravděpodobností nic nedala