Jaký dáváte jogurty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaký dáváte jogurty?
Holky, jaký kupujete pro děti jogurty? Malýmu bude 10měsíců, od sedmi měsíců kupuju Activia neslazený a když mu chci dopřát, tak sladký. Řekla nám to tak doktorka a ještě podle ní jsou dobré Holandia. Ale třeba tuhle mi kamarádka říkala, že koupila za 5,50 Tesco bílý jogurt a zjistila, že má stejné složení jako Holandia a prý je vyrábí i stejná firma. Jaké doporučujete? S malou jsem dříve dávala dlouho také Activia. Hlavně na mě nechoďte s Bobíky a Pribiňáky, malej má 12kg:-), ale netloustne po jogurtech:-) při narození měl 4,3kg a už ve třech měsících měl 8kg:-) a to jen po MM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, my kupovali Holandii a Choceňský bílý, ale nedávno jsem objevila ten Tesco bílý a zkusila ho, složení mi též přišlo stejné. malá ho snědla a chutnal jí
, víc info nemám…líbí se mi, že je maličký, nám stačí na dvakrát, Holandii jsme měla na dýl a byla zbytečně dlouho otevřená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já střídám jogurty (Activii, všechny druhy, kromě té s ořechy a Hollandii) a ovocné přesnídávky. U nás se bílé jogurty nepotkaly s úspěchem. Taky se mi líbil nápad - bílý jogurt smíchat s ovocnou přesnídávkou nebo marmeládou, to jsem ale ještě nevyzkoušela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho koupila včera na zkoušku, ještě jsem na něj nekoukala, ale mě teda moc chutnal. Zkusím ho. Vůbec se v tom nevyznám a hlavně každý tvrdí, co se týká jogurtů něco jinýho. Myslím, odborníky v různých článcích třeba v novinách:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pro prcka kupujeme bílou Holandii nebo Choceňský, někdy ochutná i ochuceného Floriana. Je fakt, že po Holandii má pravidelnou stolici asi právě díky tomu složení, po jiném jogurtu mu to tak nefunguje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju Holandii nebo Madetu ve skle. Zkusila jsem jednou aktivii a tu plival. Madeta mu chutná nejvíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Choceňský zkusím, ale cenou je to asi přibližně všechno stejný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, malé ještě jogurty nedávám
, ale holandia je hodně dobrá značka … pak ještě Florián, myslím i choceňský a valašské meziříčí … já si hlídám hlavně živé kultury a budu to dělat i dětí.
A je pravda, že některé supermarkety mají pod svou značkou nějaký známý jogurt. Já na to narazila v Bille … ale byl jakoby řidší, tak proto asi levnější.
Jinak naše měla ve 3 měsích 7 kg (taky jen na MM), porodní váha 3,6 … buďme rádi, když děti takhle krásně přibírají … a na Pribiňáky a tak mám stejný názor
doufám, že ho jednou budou sdílet i babičky a dědečkové …
Příspěvek upraven 16.02.12 v 13:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
. Koukej na složení a na výrobce. Např. Hollandia dělá jogurty pro ledacjaký obchodní řetězec a prodávané pod jejich značkou jsou podstatně levnější. Já kupuju Bifido značka Albert a není v něm nic škodlivýho (škrob apod.) a jako výrobce je uvedená právě Hollandia. Jinak synovi je 15 měsíců, ale ochucený nedávám, když si přečtu co ta ovocná složka obsahuje,tak se mi to moc nelíbí. Takže občas jí bílej, občas do něj nakrájím nějaké ovoce nebo dám pár lžiček přesnídávky (taky kupuju 100%ovoce a ne nějaký nastavený škrobem a ochucený bůhvíčím).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro malýho kupuju bílý Choceňský,pro sebe bílou neslazenou actívii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rona píše:
Ahoj. Koukej na složení a na výrobce. Např. Hollandia dělá jogurty pro ledacjaký obchodní řetězec a prodávané pod jejich značkou jsou podstatně levnější. Já kupuju Bifido značka Albert a není v něm nic škodlivýho (škrob apod.) a jako výrobce je uvedená právě Hollandia. Jinak synovi je 15 měsíců, ale ochucený nedávám, když si přečtu co ta ovocná složka obsahuje,tak se mi to moc nelíbí. Takže občas jí bílej, občas do něj nakrájím nějaké ovoce nebo dám pár lžiček přesnídávky (taky kupuju 100%ovoce a ne nějaký nastavený škrobem a ochucený bůhvíčím).
Souhlasím, ochucené jsou opravdu nevhodné, to mi dr říkala taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Většinou kupuju jogurty, co maj dole marmeládu-míchací. To je Hollandie, Choceňák, nějakej Babiččin nebo jak se jmenuje a pár dalších. Tu marmeládu do toho zamíchávám jenom trošičku, aby to bylo chycené příchutí, ale ne přeslazené. Čistě bílé nejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji Bio od Olmy, po Hollandii měla malá strašné nadýmání..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to napsala někam jinam. Chtěla jsem napsat, že ochucené opravdu nejsou vhodné a dr mi to říkala taky, to dodržuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit