Jaký dáváte jogurty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Momentalne je to Pilos venkovsky nebo tak nejak.Vyrabi Hollandia,chut stejna,slozeni taky,cena uzasna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janusska píše:
A proč si nevyrobíte jogurt doma? Koupila jsem jogurtovač za cca 500,– i s časovačem a děláme si Hollandii sami. A jeden kelímek 150 ml vyjde na nějakých 4,60 Kč.
neděláme, protože se tím neušetří nic
ale zas máš dobrý pocit, že máš domácí jogurtík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eemii píše:
Momentalne je to Pilos venkovsky nebo tak nejak.Vyrabi Hollandia,chut stejna,slozeni taky,cena uzasna
Určitě ho zkusím, kolik stojí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já sem si taky koupila jogurtovač. Víte alespon že ten jogurt je kvalitní
a stojí od 599 Kč ♥
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lily007 píše:
Já sem si taky koupila jogurtovač. Víte alespon že ten jogurt je kvalitnía stojí od 599 Kč ♥
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My taky dáváme holandii, malýmu moc chutná, kupuju ten velký a slupne ho na dvakrát
jsem moc ráda, že mu to chutná, protože ani já ani manža jogurtoví nejsme
jo a jen jsem chtěla říct holky, jak se tady psalo o pribiňáku, tak když si přečtete složení, tak lipánek je mnohem lepší, bez zbytečných přídavků konzervantů a podobných sr… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evca 28
Já kdysi zaváděla příkrmy podle kojení. net a tam je bílý jogurt od 8. - 9. měsíce, takže ano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evca 28 píše:
Maminky, myslíte že můžu dát 8.měsíčnímu miminku holandii?
Můžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, dneska vyzkoušela tři lžičky a chutnal, je možné že by z něj měl prdíky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evca 28 Prdíky může mít naprosto ze všeho, tedy i z jogurtu.
Moje dcera byla v pohodě, ale desetiměsíční syn prdí, pláče, prdí, svíjí se, je jedno zda kojím nebo dávám příkrmy (včetně jogurtů), bez Espumisanu si život neumím představit. Už to trvá asi sedm měsíců, do tří měsíců byl v pohodě. Už se smiřuju s tím, že „je to prostě chlap“. Takže ptáš-li se, zda po jogurtu může prdět, odpovídám, že může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rychnov3
Souhlas, syn byl lautr stejnej, měl citlivý zažívání, na skoro všechno co jsem zavedla reagoval bolením břicha a navíc ublinkával po každým jídle snad do roka a čtvrt
. Uf tohle všechno už mám za sebou a teď se do toho vrhám znova, doufám, že druhé dítě bude odolnější
,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rychnov3 @Rona holky díky, malej právš měl prdíky cca do 4m a pak byl klid. Pčíkrmy zvládal v pohodě, ale co začala s jogurtem tak se kroutí a prdí..teda to jsou ale rány až je mi ho chudáka líto.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evca 28 Nechceš zkusit nějaká probiotika? Mohlo by to pomoci. U dcery fungoval Biopron (Junior nebo Forte), u syna ani to ne. Ale každému zabírá něco jiného, třeba někdo chválí Laktobacílky. Tak se drž!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rychnov3 s laktobacilky máme zkušenost. díky snad to bude dobre.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit