Jaký dáváte jogurty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaky jogurt pro starsi dite?
Ahoj, chci se zeptat jake jogurty basti vase deti? Syn (5r) donedavna bastil obycejny bily jogurt (bio bily z lidlu) posledni dobou je odmita a chce zmenu. Ovocne jogurty nechce, moc mu chutnaji vanilkove jogurty (idealne kostici
nejradeji by jedl ty srajdy tipu kostici, paula… A podobne, to ale ja odmitam kupovat
obcas mu koupim vanilkovou krupicovpu kasi (bez chemie-prodava je globus) ale zase se priznam, ze davat za jogurt 19,– mi prijde moc ![]()
Vite o najakem vanilkovem jogurtu bez chemie? Nebo jake jogurty jedi vase deti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vemas Hollandie dělá ten selský příchuť třešeň s vanilkou, pak mají i „čokoládový“, aktivie jsou taky s vanilkou (i když poměr cena/množství/kvakita nic moc).
Edit: A pak jestli si dobře pamatuju tak Spaar má tu svoji značku biojogurtů taky s vanilkou. Já tuhle příchuť nemusím, ale kupuji od nich jiné. Cena je ale malinko vyšší (těch cca 19 Kč za kelímek, když nejsou v akci).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dcera zatím baští bílé jogurty nebo activii, prarodiče jí kupují vanilkové přibináčky
Sice jsou tučný, ale bez chemie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemuzes mu to nejak ochutit ty sama…?
Prokoukne to…?
Zkusila bych Valasskomeziricske jogurty… Nejsem si uplne jista slozenim, ale vzdycky tak nejak smrdely poctive… ![]()
Delaly dobry oriskovy a jahodovovanilkovy…
U petileteho bych to mozna uz tolik nehrotila a obcas koupila jedovaty jogurt, ale jen jako pamlsek… A mlecnou denni potrebu nahradila necim jinym…
- Citovat
- Upravit
Nejstarší má určité vybrané ale ty nekupuju takže když chce jogurt tak sní ten co je, neřešim značku ale složení a mladší syn žije skoro jen na jogurtech tak vybíram aby tam nebyl škrob a barvivo karmín ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice prave aktivie maji modifikovany skrob, ale ty spaarovy neznam, zkusim tam vyslat muze, diky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju holandii, chočenský, floriany atd. s příchutí, bílé mi děcka nejí.
Ani když jsem do bílého přidala něco, tak je to natahovalo, takže mají ovocné, ty mi sní a bez řečí.
Příspěvek upraven 04.01.14 v 20:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelluška Dávám už od 6 měsíce každý den jogurt ve sklenicce..buď od madety nebo teď si nevzpominam na výrobce…ale pokazde stahnu ten tuk nahoře…activii moc neverim…ale to jé jen můj pocit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna to mi prave prokoukne, musi si to otevirat sam (jakmile zjistil, ze jsem se snazila mu tam vpasovat prasek
) tak si to hlida
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše:
Nejstarší má určité vybrané ale ty nekupuju takže když chce jogurt tak sní ten co je, neřešim značku ale složení a mladší syn žije skoro jen na jogurtech tak vybíram aby tam nebyl škrob a barvivo karmín
můžu se zeptat, který jogurty jsou teda ok? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vemas Vím, že je v aktivii zahušťovadlo, proto píšu, že ten poměr cena/kvalita nic moc. Ale zase mi to přijde alespoň o chlup lepší, než ty kostíci, dobré mámy a spol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna jasny, obcas mu babicka to monte koupi, ale on celkove mleko nepije, denne 4,5roku snidal bily jogurt, rada bych to zachovala. Ale fakt jsem v soku, ze poradny jogurt bez sracicek clovek musi opravdu hledat. Treba i ty olmici s piskotama. Vanilkovy jogurt, ale je tam guma guar, modifikovany skrob, barviva… Uplne zbytecny a pro deti fakt nevhodny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@Vemas Vím, že je v aktivii zahušťovadlo, proto píšu, že ten poměr cena/kvalita nic moc. Ale zase mi to přijde alespoň o chlup lepší, než ty kostíci, dobré mámy a spol.
to mas pravdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit