Jaký dáváte jogurty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@CokeLady tak jasny. Nekomu to nevadi, ale me je z toho pohledu zle. Nicmene si myslim, ze holladia za 18kacek neni jedinej kvalitni jogurt na trhu. Treba chocensky jsou super, nebo ty ve skle, ale tam je zase tuk na povrchu. Ale cenove taky sileny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Mně vadí skoro na všech jogurtech „krámových“, že je to tekoucí hmota. Jediná hollandie prostě neteče z toho, co jsme zkusila. A i ty smetanové tečou a navíc jsou ještě tučné…
Jo přesně to nesnesu taky - například activii (jakoukoliv) nesnesu kvůli konzistenci. Ale tenhle krémový od Lidlu se mi zdá opravdu fajn a stojí za vyzkoušení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vemas píše:
me teda ty holadie prijdou dost odpuzujicita bila voda, kdyz to otevres… To me pokazde presla chut. Ja kupuju bily ten bio z lidlu z 9,– a je fajn.
no jenže ta bílá voda na vrchu znamená, že jogurt opravdu zrál v kelímku a obsahuje bakterie mléčného kvašení, tudíž to nejzdravější, kvůli čemu si jogurty kupujeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Děkuji za tip - až ji potkám, tak zkusím. Ale prostě Lidl snad za 4,50 je bájo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Tak můj názor je přesně opačný - netestovala jsem jen „lžičku“
no jo tisíc lidí tisíc chutí tisíc názor
Nicméně jsem ráda, že alespoň nepřímo jsem pomohla objevit něco nového
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady nezkousela jsi z lidlu ten bio bily? Ten nam chutna, i ten jahodovy je fajn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vemas Sice nejsem CokeLady, ale zkoušela jsem a supr. Pak mám ráda ještě jeden - nejsem si jistá jménem. Má tmavě zelený obal a dělají dva druhy - natural a vanilkový. Oba jsou také fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lavergne ty s probiotiky? Ty jsem videla naposledy v lete a byli super, ale ted je nemaji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vemas Jo to budou ony. Vážně ne? Je pravda, že jsem se po nich dlouho nekoukala a kupovala hodně právě ten krémový bílý, takže nejsem schopná říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lavergne prave,ze u nas jsem je fakt dlouho nevidela a je to desna skoda.
I ta cena byla prijemna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my kupujeme ten třetí - 3% krémový, vyrábí Mlékárna ValMez, dřív ho dělala Hollandie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vemas Jsi mě nahlodala a hned to okouknu, až půjdu do Lidlu. Sakra, dostala jsem na něj chuť ![]()
Jinak mimo téma jsem dnes ochutnala Beskydský jahodový a špatný nebyl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my zůstali u holandie, sladké jogurty a vůbec sladké nejí..pribinaka ani lipánka, ani termix ne, občas sní piškotíka a nejraději maso ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit