Konzultantka v Clinique
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, myslím, že to bude podobné jako v parfumeriích, pracovala jsem ve dvou parfumerkach a vždy byl nějaký stálý plat a k tomu navíc prémie pokud pobočka plnila plány(kolik mají mesíčně prodat).Práce byla super, mě to moc bavilo, nejvíc když se zákaznice vracely
.Bonusy.ve formě kosmetiky, parfému. Nevýhoda je ta prac.doba.My měli jen jeden víkend v měsíci volný, takže jsem pravidelně chyběla na rodinných oslavách atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@niki V
dekuji moc a platove se to pohybuje jak? Vůbec nemam představuje, zda je mozne mit třeba 30 hrubého…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@niki V
dekuji moc a platove se to pohybuje jak? Vůbec nemam představuje, zda je mozne mit třeba 30 hrubého…
Neni za co, platove-v té jedné parfumerce jsem měla kolem 18čistého, a v té druhé se právě neplnil ten plán a dávali nám jen 12a půl čistého(děs, jen slibovali premie, kolikrat jsem prodala i zbozi za 300tis mesicne a stejne na vyplatu bylo tech 12tis, protoze nektere holky ten plan nesplinily)taky podle toho vypadala atmosfera na prodejne.Ale treba v te prvi to bylo ok.tak uvidíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, ja byla nedávno na pohovoru na stejnou pozici a jsem z toho taková rozpačitá.. Zda vzít nebo nevzít.. Jak jsi se rozhodla? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heidi90 píše:
Ahojky, ja byla nedávno na pohovoru na stejnou pozici a jsem z toho taková rozpačitá.. Zda vzít nebo nevzít.. Jak jsi se rozhodla?
Ja nakonec na pohovor ani nesla, konzultovala jsem to s rodinou ohledne tech vikendů a shodli jsme se, ze kvuli tomu ne. Muzu se zeptat na platove podminky, jake nabizeli?
- Citovat
- Upravit
Zdravím,
naskytla se mi prilezitost pracovat jako konzultantka v Clinique v prazske prodejne. Chtela jsem se zeptat, jestli někdo na podobne pozici nepracoval.
Jaky je plat, benefity, pracovni doba? Práce by mne bavila, i když jsem dosud pracovala vždy v kancelari s pevnou pracovni dobou. Jedine, co mne předem odrazuje bude zrejme práce o víkendech.
Anonym proto, ze sem chodi rodina a zatím nechci, aby to někdo vedel.