Jak si poradit? Prosím o rady

202
29.5.17 21:28

Jak si poradit? Prosím o rady

Ahoj, jdu si k vám pro radu. Asi si řeknete, že jsem úplně neschopná, ale chybí mi zkušenosti v tomhle oboru. Má nadřízená je v dlouhodobé pracovní neschopnosti, stejně tak dlouhodobá zaměstnankyně. Pracuji ve firmě působící v kovovýrobě. Klient vyhlásil bankrot a nyní jsem (protože jsem na tom úseku sama) dostala za úkol sehnat nové zakázky. Paradox je, že všichni okolo tvrdí, že mají plné výrobní kapacity. Firma, kde dělám má jen stroje a zakázky žádné. Přemýšlím, jak se pustit do vyhledávání klientů. Máte někdo rady, jak na to? Dát někam inzerát s popisem strojů? V okolí všechny fabriky mají zajištěnou výrobu. Už jsem je navštívila a není to schůdné. Kde a jak byste hledali? Děkuji moc za všechny podněty. Že jsem blbá a nevím si rady si prosím odpusťte, nikdy jsem v tomhle nedělala. Děkuji za navedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
29.5.17 21:49

Upřímně - hledejte si jinou práci, takhle vedená firma velmi rychle skončí dost neslavně.

Problém není ve vás, ale ve vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.5.17 23:13

Tak o tohle by se měl starat majitel firmy nebo zkušený člověk, který v oboru pracuje delší dobu. Pokud tohle hodí na nováčka bez zkušeností, je něco hodně špatně. Radím najít jinou práci.

• Citovat
  • Upravit
12003
30.5.17 06:51

Jako že nemají vůbec žádné zakázky a stroje stoji a oni reknou cloveku bez zkusenosti at najde kseft a vic neresi? No abys dostala vubec pristi vyplatu v takove firme. Nevim co mate za obor to je dost podstatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.5.17 10:00

@ppalea takhle nějak to je. Je to klasická firma na kovovýrobu (cnc stroje - soustruhy, frézy). Co jsem se přestěhovala, tak v širokém dalekém okolí byla jediná, která ještě tak nějak fungovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat