Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky
,
jen by mě zajímal váš názor…
Po stavbě domečku nám zbyla taková ooohromná hromada hlíny, kterou už se nám podařilo tak z poloviny zlikvidovat, rozvážíme jí po zahradě. O víkendu tu byl taťka na brigádě a prohlásil, že by hromadu nechal, ať prý mají děti kde sáňkovat
. Myslel to ze srandy, ale nasadil mi tím červíka…nikde široko daleko tu totiž žádný kopeček není! Jasně, že by se musela hromada nějak upravit, napadá vás něco? A co na ní? Trávu? Jak by se tam sekala?? Nebo je to celý úplná blbost??!
Jee, a my hlínu zas urgent sháníme
hele my máme na zahradě taky kopeček, ne prudkej, ne úplně tahlej. Máme to skrz převýšení u bazénu, aby z jedné strany byl akorát s trávou a z druhé na schůdky. Se sekánín problém není, ale my teda nemáme kopec že bys sjížděla 3 minuty
převýšení cca 2 metry. Ale pokud to uděláte pozvolna a žádný šílenosti, zatrávníte, tak by to nemuselo ani moc razit ![]()
@dinulka Máme minikopec, roste na něm tráva. V zimě se na něm sáňkuje a v létě jezdí na odrážedlech a autíčku (klasické tatrovce ještě po nás). Vřele doporučuju
Je to perfektní vyžití, na kopečku je rušno, každému dítěti se líbí (protože každý má doma rovný anglický trávníček…)
Já bych to taky nechala, zatravnit a děti se vyblbnou. sekačka v poho.
Tak to u nás je zahrada do kopce a nahoře rovinka, akorát důle garáž a pak slípky tak nevím, děti by se musely strefit do mezery mezi ![]()
Teda holky, tak teď jste mi vlily trochu optimismu do žil. To s tím sánkováním na zahradě mě vůbec nenapadlo.
Jen jsem byla smutná z toho, že máme za barákem kopec a nemůžu si tam pořádně udělat záhonky. ![]()
Máme na zahradě kopeček - je nad sklepem, který tu postavili ještě naše předkové. V létě na něm normálně sekáme sekačkou. Okolo něj rostou kytky, přes léto z něj děti jezdily na těch větších autech - sklápěčkách a v zimě (pokud byl sníh) tak na bobech
Tak co, nechali jste? My máme taky kopec po stavbě, okolí je tu jedna placka. Všichni nám ho tu závidí.. Manžel na něm nechal upravit bagrem 2 sjezdovky různé obtížnosti, prej se tam bude taky učit lyžovat
.
Ahoj, jo jo, necháme ho:-). Jen na bagr už nám nějak nezbylo, tak se to snažím upravit růčo…je to náročný a výsledky zatím nejistý, ale bude to fajn. Už nás vidím v zimě, až to polejeme vodou:-D.
@dinulka Tak je fakt, že nám sem naváželi ornici, museli jsme zvednout pozemek, byli jsme tu nejníž a po dešti jsme se mohli před vchodem okoupat
.
On vám ten kopec sedne hezky hlavně přes zimu, mráz půdu načechrá a pak to půjde hezky doupravit. My už tam máme zasetou trávu, sekáme tak 3× ročně křoviňákem a vypadá to i v létě hezky. Nadto nám sem lidi tolik nečumí
.