Kopec na zahradě :-)

536
16.10.12 13:05

kopec na zahrade:-)

Ahoj holky :mavam:,
jen by mě zajímal váš názor…
Po stavbě domečku nám zbyla taková ooohromná hromada hlíny, kterou už se nám podařilo tak z poloviny zlikvidovat, rozvážíme jí po zahradě. O víkendu tu byl taťka na brigádě a prohlásil, že by hromadu nechal, ať prý mají děti kde sáňkovat :lol:. Myslel to ze srandy, ale nasadil mi tím červíka…nikde široko daleko tu totiž žádný kopeček není! Jasně, že by se musela hromada nějak upravit, napadá vás něco? A co na ní? Trávu? Jak by se tam sekala?? Nebo je to celý úplná blbost??!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
16.10.12 13:09

Jee, a my hlínu zas urgent sháníme :D hele my máme na zahradě taky kopeček, ne prudkej, ne úplně tahlej. Máme to skrz převýšení u bazénu, aby z jedné strany byl akorát s trávou a z druhé na schůdky. Se sekánín problém není, ale my teda nemáme kopec že bys sjížděla 3 minuty :D převýšení cca 2 metry. Ale pokud to uděláte pozvolna a žádný šílenosti, zatrávníte, tak by to nemuselo ani moc razit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.10.12 13:12

@dinulka Máme minikopec, roste na něm tráva. V zimě se na něm sáňkuje a v létě jezdí na odrážedlech a autíčku (klasické tatrovce ještě po nás). Vřele doporučuju :palec: Je to perfektní vyžití, na kopečku je rušno, každému dítěti se líbí (protože každý má doma rovný anglický trávníček…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
16.10.12 13:17

Já bych to taky nechala, zatravnit a děti se vyblbnou. sekačka v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
16.10.12 13:51

Tak to u nás je zahrada do kopce a nahoře rovinka, akorát důle garáž a pak slípky tak nevím, děti by se musely strefit do mezery mezi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
16.10.12 13:56

Teda holky, tak teď jste mi vlily trochu optimismu do žil. To s tím sánkováním na zahradě mě vůbec nenapadlo. :-) Jen jsem byla smutná z toho, že máme za barákem kopec a nemůžu si tam pořádně udělat záhonky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
16.10.12 14:01

Máme na zahradě kopeček - je nad sklepem, který tu postavili ještě naše předkové. V létě na něm normálně sekáme sekačkou. Okolo něj rostou kytky, přes léto z něj děti jezdily na těch větších autech - sklápěčkách a v zimě (pokud byl sníh) tak na bobech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
20.10.12 10:40

Tak co, nechali jste? My máme taky kopec po stavbě, okolí je tu jedna placka. Všichni nám ho tu závidí.. Manžel na něm nechal upravit bagrem 2 sjezdovky různé obtížnosti, prej se tam bude taky učit lyžovat :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
21.10.12 23:50

Ahoj, jo jo, necháme ho:-). Jen na bagr už nám nějak nezbylo, tak se to snažím upravit růčo…je to náročný a výsledky zatím nejistý, ale bude to fajn. Už nás vidím v zimě, až to polejeme vodou:-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
22.10.12 10:17

@dinulka Tak je fakt, že nám sem naváželi ornici, museli jsme zvednout pozemek, byli jsme tu nejníž a po dešti jsme se mohli před vchodem okoupat :roll:.
On vám ten kopec sedne hezky hlavně přes zimu, mráz půdu načechrá a pak to půjde hezky doupravit. My už tam máme zasetou trávu, sekáme tak 3× ročně křoviňákem a vypadá to i v létě hezky. Nadto nám sem lidi tolik nečumí :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí