Koření v příkrmech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Fiškuska mne přijde, že tomu prikrmu to aspoň dodá nejakou chuť. Hami malé chutnají díky bylinkam víc než bezbylinkova obdoba třeba z DM nebo Hippu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
nebála bych se toho, já si pěstuju bylinky a dávala jsem je také. Zázvor je chutově docela výrazný, ale u dětí se doporučuje třeba i česnek, tak proč by ne ![]()
Dokonce jsem četla někde diskuzi, že HIPP přišel s novou řadou masových příkrmu „kuře na pepři“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiškuska Tohle koření/ bylinky nevadí, jen to dochutí..horší je sůl, tu bohužel také někam dávají ![]()
Nejlepší máš vařit si svoje příkrmy a víš co si tam dáš. Já jsem vařila oběma holkám a skleničky jsem brávala jen na návštěvy, nebo cesty..ale moc je teda nechtěly ![]()
Je tu třeba skupinka vaříme pro kojence a batolata , najdeš tam spoustu receptů na domácí stravu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiškuska píše:
Holky, chci se zeptat, jaké koření se může dávat kojencům v příkrmech? Jde mi o to, že mám doma několik skleniček Hami 6+ a obsahují koření jako oregano, koriandr, bazalka, zázvor… Mám 8 měsíční miminko a zdá se mi na takové koření ještě malý. Co myslíte vy?Díky za názory
Ne nadarmo se říká: „je rychlejší, než dětsko po prvním karí“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě záleží na množství. Samozřejmě je asi blbost dát 8 měsíčnímu na porci lžíci zázvoru. Ale malá špetička může podpořit trávení, ne? Dceři jsem do příkrmů běžně dávala trošku bazalky, oregana nebo petrželové natě. Když tam není sůl, tak ať to aspoň trochu chutná. Určitě jsem vždycky příkrm ochutnala, jestli není moc výrazný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem vám moc děkuju za názory! Sůl kontroluju, to vím že se nemá dávat, ale ty bylinky mě zarazily ![]()
@lucynka25 díky moc a moc za tip!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit