Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, v pátek jsem byla na obstřiku pod CT, bohužel jsem měla nějakou špatnou reakci (knedlík v krku, zrychlené dýchání a třes rukou) skončila jsem na urgentní, kde mi píchli léky, aby reakci zastavili. Po hodince to bylo v pořádku. Ale mě je od toho pátku neustále nevolno, bolí mě hlava a pořád se mi točí, každou chvíli má pocit, že omdlím. Volala jsem dnes lékařce a ta mi řekla, že to bude po tom obstřiku, že mám odpočívat a ono to odezní. Zajímalo by mě zda jste to někdo taky měl tak, že by se vám motala hlava, haproval tlak, bylo na zvracení? Popřípadě, za jak dlouho to odeznělo?
@Maja9319 píše:
Ahoj, v pátek jsem byla na obstřiku pod CT, bohužel jsem měla nějakou špatnou reakci (knedlík v krku, zrychlené dýchání a třes rukou) skončila jsem na urgentní, kde mi píchli léky, aby reakci zastavili. Po hodince to bylo v pořádku. Ale mě je od toho pátku neustále nevolno, bolí mě hlava a pořád se mi točí, každou chvíli má pocit, že omdlím. Volala jsem dnes lékařce a ta mi řekla, že to bude po tom obstřiku, že mám odpočívat a ono to odezní. Zajímalo by mě zda jste to někdo taky měl tak, že by se vám motala hlava, haproval tlak, bylo na zvracení? Popřípadě, za jak dlouho to odeznělo?
Proč ti to dělali? Já byla na CT 2× a nikdy nic takového. V pondělí
mě možná čeka CT ramene
Podstoupila jsem,(předpokládám že jsi měla obstrik patere)ale reakce byla normální, ono je dobré i mít pak doprovod po tom zákroku, já akorat pak druhý den skončila v nemocnici, nepomohlo a podstoupila jsem operaci plotýnky ![]()
@Kockazvysocan Kvůli bolestem páteře. Prý to kůže být po podání kontrastní látky, tak mě zajímalo, zda to tak někdo měl taky
@BeruNaty Doprovod jsem měla. Na bolest mi to taky nepomohlo. Ale to jsem čekala, byla jsem upozorněna, že je to tak 50 na 50, zda pomůže nebo ne. Ale je nečekala jsem, že mi bude tak zle. Tak jsem chtěla vědět, zda to tak taky někdo měl.
@Maja9319 píše:
@Kockazvysocan Kvůli bolestem páteře. Prý to kůže být po podání kontrastní látky, tak mě zajímalo, zda to tak někdo měl taky
Já myslela proč ten obstřik. Já byla s kolenem a nártem a asi mě čeká to rameno. Ale asi se to dělá té páteři ![]()
Zdravím, já byla dnes na ostřiku v Táboře na CT
v nemocnici.
Musim pochválit pana doktora a sestřičky za jejich přístup, komunikaci. Trochu to tlačilo, ale bolest normální.
Celý den mám ležet, tak odpočívám, trochu se chvěji ale zitra to bude už v pořádku řikal pan doktor. ![]()