Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Bubla Bůčková píše:
Ahoj, jaký bylo lyžování?
Ty si ale kosočtverec. Na to by ses měla zeptat někoho jiného.
Jo úplně všichni do jednoho byli lyžovat
aa v jiných městech nikdo
já bydlím asi o 70 km dal, ale rodiče jsou kousek od Litovle, zatím teda u nich není karanténa, ale uvidíme co bude. Naši jsou dost vyklepani, taťka je teprve rok po ukončení ozařování, měl zhoubný nádor, babička má hodně špatnou imunitu a 80 na krku. No a to mamka neví, že jsem těhotná. Teď ukoncuji první semestr, no počkám ještě chvilku nebo ji hrabne. A to jsme tam o víkendu byli
tak to tam všichni zvládněte.
Taky nejsem odtamtud, ale nejlepší kamarád s rodinou ano. Držte se ![]()
Anonymní trolle, proč si nepovidas přes fb? Skupinka Unicov 600 lidí, Litovel nekolik tisic ![]()
Ja si tedy myslim, ze od Bubly to byl jen humor, pravda trochu cerny, ale nebrala bych to zle.
Jsem ze sternberka a uprimne mam sevreny pulky strachy
jelikoz v nasi firme je pulka lidi z unicova, je velka pravdepodobnost, ze uz to tu mame ![]()
@tini píše:
Ja si tedy myslim, ze od Bubly to byl jen humor, pravda trochu cerny, ale nebrala bych to zle.
Vždyť má pravdu. Přivezli to lyžaři z Itálie nebo Rakouska. Ti co chvátali, aby byli doma před půlnocí a pak šli do práce a děcka poslali do školy.
@divine woman píše:
Vždyť má pravdu. Přivezli to lyžaři z Itálie nebo Rakouska. Ti co chvátali, aby byli doma před půlnocí a pak šli do práce a děcka poslali do školy.
Jo přivezli, to přece neznamená, že lyzovali všichni v karantene ne? A pořád dokola poslouchat priblble,, vtipy,, jaako že jak se lyzovalo? Jo to se někdo kdo 3 roky nebyl v zahraničí hrozně zasměje
![]()
@divine woman píše:
Nehledě, že prázdniny byli v Litovli před 7 týdny, takže s deckama tam nebyli. Většinou jen dospělí sami, věřím že v jiných krajích se zrovna v tu dobu jelo do Itálie víc ![]()
@Anonymní píše:
Jsem ze sternberka a uprimne mam sevreny pulky strachy![]()
![]()
jelikoz v nasi firme je pulka lidi z unicova, je velka pravdepodobnost, ze uz to tu mame
Taky jsem ze Šternberka. A brácha právě z Uničova. Ráno v to pon.,když jel na denní, mu volá kolegyně, že zátarasy, ať se vrátí domů, že ho nepustí do práce. Teď musí být doma min.14 dní.
A nestraš, prý tu byl u nás jen 1 člověk, myslím že lékař (jestli se nepletu),až na pár výjimek, které jsou asi všude, lidé dodržují odstupy ve frontách (do marketů nechodím),nosí roušky, šátky… no jasný, že strach je, bodejť by ne. Nejsme tak daleko, že.
Jinak o tom psali tady, ten přístup oněch viníků…no nakopala bych jim zadel!
Možná jsi to četl/a.
https://www.blesk.cz/…00-lidi.html?…
Úspěšnost koronaviru se dá taky měřít tím, kolik mamin tady má ještě vůbec chuť na sex v tomhle koronavirovým panoptiku - nálada se tady pomalu rovná veselí v márnici ![]()
Je tady někdo z Uničovska, litovelska? POjďte si povídat.