Koronavirus a KET

116
9.9.20 08:46

koronavirus a KET

Ahoj holky, téma koronaviru tady je asi milion ale jelikož jsem nenašla pořádně žádnou čerstvou, chci se zeptat… je tady nekdo kdo se ted chystá na KET? I přes tu opět horšící situaci? Minulý rok jsem o miminko přišla v 5 měsíci a trvalo mi skoro rok než jsme se rozhoupali k dalšímu pokusu… ted ale najednou zas nejak nevim jestli z toho necouvnout… dost me to děsí..ale mám pocit že lepší už to nebude…jak to máte vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1339
9.9.20 09:12

@Lucie 324 my byli na KET těsně před první “vlnou” kdy se vše začalo zavírat. Bohužel to nedopadlo a čekalo nás cele IVF od začátku, jenže volali, ze to musí zrušit, ze zavírají IVF centra. Jakmile to otevřeli, hned jsme šli a nevahala jsem. Povedlo se a určitě bych těhotenství za sebe neodkladala, když to jinak nejde a nečekala, jestli se ten vir někdy uraci zmizet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.9.20 09:28

Ahojky, já jsem začala v dubnu podstupovat IVF v červenci první KEt nevyšel. Příští týden jdu na další KET. Moc to neřeším co se kolem děje. Nebo si to spíš nepripoustim. Virus tu bude s náma dlouho a než by se to uklidnilo tak bych byla stará bába :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.9.20 09:31

@Sisres no je fakt že čekat na Jaro až se to uklidní je asi blbost když první vlna se rozjízděla právě někdy v březnu…to bychom museli čekat až na příští léto a buh vi co bude za rok… zas jinej vir..možná ještě horší?? achjo…je to na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.9.20 09:38

@Lucie 324 je to na palici. Taky se bojim, ale prostě čekat nemůžu kvůli věku. Snažím se to nepřipouštět a myslet jen na to hezke. :andel: A kdyby nikdo neotehotnel tak brzo vymřem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
9.9.20 09:39

Já jdu taky asi přístí týden na KET, když bude vše ok a jsem rozhodlá jit. Na co čekat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 10:19

Ja mela pred ET behem plni vlny, uz jsem mela doma injekce a den pred prvni aplikaci zavreli CAR. Dalsi mesic ho otevreli a sla jsem do toho, bez ohledu co je nebo bude. A povedlo se. Bylo to i lepsi, do naseho CAR jezdilo hodne cizincu a to opadlo, na odber vajicek a ET jsem tam vzdy byla jen s jednou pani, vse bylo hned, tak to byl takovy klidek oproti predchozim pokusum, kdy tam bylo vzdy narvano.

• Citovat
  • Upravit
447
9.9.20 10:45
@Anonymní píše:
Ja mela pred ET behem plni vlny, uz jsem mela doma injekce a den pred prvni aplikaci zavreli CAR. Dalsi mesic ho otevreli a sla jsem do toho, bez ohledu co je nebo bude. A povedlo se. Bylo to i lepsi, do naseho CAR jezdilo hodne cizincu a to opadlo, na odber vajicek a ET jsem tam vzdy byla jen s jednou pani, vse bylo hned, tak to byl takovy klidek oproti predchozim pokusum, kdy tam bylo vzdy narvano.

Jeee gratuluji. Taky jsem se cítila lépe jak říkáš méně lidi i cizinců. Pociťovala jsem větší pohodlí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
24.9.20 10:05

Ket po prodělané viroze

Holky a šla jste tedy některá na KET po viroze? měla jsem od minulého týdne virózu, nebo Coronu, těžko říct :) a v neděli mám jít na transfer, už se cítím dobře, jen si říkám, jestli třeba tělo není nějaké oslabené a jestli to nemám nechat na další cyklus, co myslíte? mohla by přidělaná viróza nějak bránit v uhnízdění embrya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí