Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
https://www.floridahealth.gov/…ines.pr.html
„Ministr zdravotnictvi“ Floridy nedoporucuje mRNA vakciny pro pouziti u lidi, vzhledem ke kontaminaci fragmenty DNA a nekonani FDA.
Holky jaká je dneska inkubační doba? Manžel si přinesl covida z práce tak at vím kdy se na něj mám taky těšit
@ka2ka píše:
Holky jaká je dneska inkubační doba? Manžel si přinesl covida z práce tak at vím kdy se na něj mám taky těšit
My měli tři dny.
@ka2ka píše:
u nas se manzel izoloval, nikdo to od nej nechytl.
@matkabagristy píše:
tak my se nikdy neizolovali
@matkabagristy píše:
Na to už je asi pozdě.
@aiwwa píše:
Na to už je asi pozdě.
jo taky myslím
no uvidím kdy to na mě padne
@ka2ka píše:
jo taky myslímno uvidím kdy to na mě padne
Nemusí. Já se neizolovala a nikdo to ode mě nechytil. Ani v práci (to jsem ještě nevěděla, že ho mám), ani doma.
@cecetka píše:
Nemusí. Já se neizolovala a nikdo to ode mě nechytil. Ani v práci (to jsem ještě nevěděla, že ho mám), ani doma.
tak to bych se vůbec nezlobila, ale pochybuju děti jsem teda netestovala, ale bolí je v krku a mají průjem takže ty se v tom taky plácají, manžel je testovaný a naprosto regulérní no a já zatím držím sice to nechápu, ale držím čekám kdy odpadnu potřebovala bych vydržet než bude manžel schopný víc fungovat
@ka2ka píše:
tak to bych se vůbec nezlobila, ale pochybuju děti jsem teda netestovala, ale bolí je v krku a mají průjem takže ty se v tom taky plácají, manžel je testovaný a naprosto regulérní no a já zatím držím sice to nechápu, ale držím čekám kdy odpadnu potřebovala bych vydržet než bude manžel schopný víc fungovat
A jste očkování?
@ka2ka píše:
Vubec to chytit nemusis.
Jak moc ne/veris mym „kecum“ o vitaminech?
Na tvym miste bych si dala denne 2000 mg cecka, 50 mg zinku, B komplex forte, decko 2000 iu, kvalitni med 3* denne, kurkumin, cesnek…
Proste dej tvemu telu munici jeste driv, nez bacily vyhrajou.
@Lucie_Sx píše:
Vubec to chytit nemusis.Jak moc ne/veris mym „kecum“ o vitaminech?
Na tvym miste bych si dala denne 2000 mg cecka, 50 mg zinku, B komplex forte, decko 2000 iu, kvalitni med 3* denne, kurkumin, cesnek…
Proste dej tvemu telu munici jeste driv, nez bacily vyhrajou.
Hele, dlouhodobě si každé ráno dávám sypané céčko, D3 2000, Bkomplex, D-manosu a ostropestřec (jako nějaká důchodkyně
). A stejně mě neminul. ![]()
@Lucie_Sx no uvidím jsem zvědavá zatím jedeme třetí kolo manželovi je vysloveně nemocně od uterka večera tak si dám ještě pár dní
@cecetka píše:
Hele, dlouhodobě si každé ráno dávám sypané céčko, D3 2000, Bkomplex, D-manosu a ostropestřec (jako nějaká důchodkyně). A stejně mě neminul.
A prubeh…?
Ja bych to teda radsi brala v nejakych vlnach/ kurach, spis nez furt denne…