Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Neřešte očkování. Je dobrovolné, ne povinné, tak proč se hádat?
To, že kvůli vakcínám finančně krvácíme je hnus, ale co už. 🤷
@cecetka píše:
Jsem pro, ale tohle je o následcích covida. A někdo neuzna, že je to možný, i kdyby člověka v kole lamali ![]()
Jinak s Tebou souhlasím. Musím kouknout, ale mám dojem, že i tady to s nákupem vakcín prehnali.
@stock Bohužel znala jsem lidi, kteří kvůli covidu umřeli a bohužel znám lidi, kteří se se zdravotními následky potýkají doteď.
Nezlehčuji žádnou nemoc. Každý virus, každý bacil může spustit nečekané reakce v organismu. ![]()
@stock píše:
1.Problém?? V tom, že to tam máš asi tak 3× v angličtině.
2. Pokud chces se mnou diskutovat, tak věz, že nefunguju na rozkaz a ještě méně na slovo „kecy“.
3. Záhadná nejsi, ta Tvoje „prosba“ o článek v anglictine byla predvidatelna, proto asi tak 3×.
4. Ještě pořád máš dojem, že jsem to já, kdo jančí?
5.Preju dobre počtení a tim to pro mne hasne.
Tak znova.
Das sem nekolik odstavcu, kde se cosi tvrdi.
Me zajima link na to tvrzeni.
Uplne normalne, jednoduse, o nic nejde.
Jeden odkaz.
A ty vyletis jak certik z krabicky
.
@stock píše:
Jsem pro, ale tohle je o následcích covida. A někdo neuzna, že je to možný, i kdyby člověka v kole lamali
Jinak s Tebou souhlasím. Musím kouknout, ale mám dojem, že i tady to s nákupem vakcín prehnali.
Nauc se cist!
Ja jsem nikde nic nezpochybnovala.
Jen si chci precist original toho tvrzeni. Tot vse.
@Lucie_Sx píše:
Nauc se cist!
Ja jsem nikde nic nezpochybnovala.
Jen si chci precist original toho tvrzeni. Tot vse.
Napodobne ![]()
Ten länk k té studii je tam asi tak 3×. Naposledy z 13.12.2023
A nepouzila jsem slova „zpochybňovat ", ale "neuznat“.
Vypadá to, že žiješ na druhé straně zeměkoule. Já jen, že vetsinou diskutujes v „nekrestanske“ hodine
.
@cecetka píše:
@stock Bohužel znala jsem lidi, kteří kvůli covidu umřeli a bohužel znám lidi, kteří se se zdravotními následky potýkají doteď.
Nezlehčuji žádnou nemoc. Každý virus, každý bacil může spustit nečekané reakce v organismu.
A protoze covid muze byt sfinstvo, nebudu si jeste pridavat riziko NU vakciny, pokud neni clovek starej a nema komorbidity, pokud nepatri do rizikove skupiny, nema benefit z ockovani. Vakcina nebrani infekci covidem a ani prenosu, takze covid dostanes tak ci tak, vakcina chrani jen kratce, par mesicu.
@cecetka píše:
Protoze pokud se vsehcny ty lzi, ten mega skandal pravdive nezanalyzuje, az prijde pristi epidemie, budeme mit reprizu lzi, vyplachu, vcetne nejakeho noveho leku, nebo ockovani, ktere bude nepovinne povinne.
Proto je potreba o tom mluvit, protoze to co se stalo, je hnusnej precedens, ta mira lzi a manipulace a sankce neockovanych, kteri se nicim neprovinili.
Ale ja jsem skepticka pro budoucnost, kdyz vidime, jak si nechali lidi lehce vyplachnout hlavy a ani ted, kdyz se ukazuje, ze naleteli lzim, to mnohym nedochazi a nedojde nikdy, muzu byt uz jen skepticka, protoze ten Einstein mel svatou pravdu s tou nekonecnosti.
@Lucie_Sx píše:
Odkaz…
februar 2020 - maj 2021
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/38089855/
Conclusion: There is an increased risk of cardiac arrhythmias following COVID-19, and particularly increased in elderly vulnerable individuals, as well as in individuals with severe COVID-19.
Subklinicka, nebo klinicka myokarditida u 2,8% ockovanych vakcinou RNAm, (studie zdrav. personalu, mladsi a zdravi, vek median 37 )
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37470105/
301 ockovanych adolescentu. 29% ma po ockovani kardiovaskularny efekt ; hypertenze, tachykardie, palpitace.
6 perikardit a myokardit suspect. subklinickych - 2% a 1 myokarditida - 0, 33% https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36006288/
Celkove je riziko myokarditit vyssi po infekci, u muzu mladsich jak 40 je riziko vyssi po ockovani
https://www.ahajournals.org/…A.122.059970
@cecetka píše:
@My Melody Jo holka, pravdu se stejně nikdy nedozvíme.
Ano, asi ano.
Tady se jeste hralo na to, jak ockovani zabrani onemocneni..
Jeden ze sta myokarditida, to fakt chces.
@cecetka píše:
Tolik peněz
https://www.seznamzpravy.cz/…jnilo-241951
Už jsem to našla, 8,5 milionů vakcín se vyhodilo.
@My Melody píše:
Protoze pokud se vsehcny ty lzi, ten mega skandal pravdive nezanalyzuje, az prijde pristi epidemie, budeme mit reprizu lzi, vyplachu, vcetne nejakeho noveho leku, nebo ockovani, ktere bude nepovinne povinne.
Proto je potreba o tom mluvit, protoze to co se stalo, je hnusnej precedens, ta mira lzi a manipulace a sankce neockovanych, kteri se nicim neprovinili.
Ale ja jsem skepticka pro budoucnost, kdyz vidime, jak si nechali lidi lehce vyplachnout hlavy a ani ted, kdyz se ukazuje, ze naleteli lzim, to mnohym nedochazi a nedojde nikdy, muzu byt uz jen skepticka, protoze ten Einstein mel svatou pravdu s tou nekonecnosti.
Jaké sankce si měla?
Domníváš se, že ti na ventilacích byl kompars? Kdybys to zažila osobně, neplácala bys tady takové nesmysly.