Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Rovna korba je skvela, ze ma mnoho moznosti, jak dite ulozit a rozptylit. Sportak do lehu je take super, clovek ma dojem, ze udelal pro dite maximum. 5mesicni dite muze jezdit na brisku, hezky trenuje a vidi ven, nenudi se a neknoura. Jinak predstava, ze nekde spim s pokrcenyma nohama mi dela zle, soavame takto pri dovolenych, kdyz jsou presuny nekolik tisic kilometru a jedinne, co z toho mam je rozlamne telo a otekle nohy.
@debra.morgan píše:
V zahraniči je uplne normalni davat novorozence do sportaku rovnou bez hluboke korby…proc, to nevimvidela jsem video od youtuberky, kde zkousela sportak babyjogger city elite a dala tam sotva narozene, nevim proc v zahranici tak odmitaji hluboke korby, jen doufam, ze se to nedesotane i sem
me treba ta poloha neprijde neprijemna, ale nesedici decko bych tam nedala, takze za me kup jakoukoli hlubokou korbu aspon na par mesicu, kdyz uz nic…
Protoze neslyseli o Kiedronove
Hele mne se tyhle korytka taky nelibi, proto jsem korbu sehnala, pak jsem dostala starsi Bugaboo, kdyz byl malemu asi rok a a pul a prislo mi to hrozne, jak slepice na bidylku, navic jsem byla zvykla na „terenak“ a malem jsem ho parkrat vyklopila, takze pak zase putoval dal…ale jestli je ta poloha vyslovene skodliva, to nevim, mozna pro tak male mimco lepsi, nez klasicky sportak, aspon v tom nesjizdi. Hodiny bych ho tam nenechavala, ale na kratke prevozy asi klidne.
@Anonymní píše:
Ahoj, používáte někdo u 5 měs. dítěte, aby vidělo?
Ne, v tomhle věku jsem dceru vozila na bříšku v korbě
@Anonymní píše:
Za mě nevhodné! Dítě má být na rovném. I ve vajíčku má být mimčo po dobu nezbytně nutnou, i to není ideální.
@Anonymní píše:
Korytko je prasarna a pro tak male miminko jeste vetsi.
Taky jsem vozila v korbe na brise s odhrnutou striskou (pozdeji na ksirach i v klece).