Koš na miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verucira
15.2.12 16:12

ahoj chci se zeptat,uvažuji o koupi košíku na kolečkách pro mimi,jelikož máme 2+1 a už jedno dítě máme,chtěla jsem ho z toho důvodu že spíme v obyváku, dcera má svůj pokoj a nevim jak by jsme tu nacpali postýlku,i když na postýlku by se místo snad našlo.tak teď nevím jak se rozhodnout jelikož to není zrovna levná záležitost.co myslíte?

• Citovat
  • Upravit
316
15.2.12 19:39

Tak po půl roce užívání košíku musím říct, že nevím, jak bychom to bez něj přežili :lol: Daník je dost ufňukané miminko a jediný spolehlivý způsob, jak ho uspat, bylo vození sem a tam. Já můžu košík určitě doporučit, jenom pokud bych ho kupovala znovu, pořídila bych si do něj lepší matraci, měli jsme košík z druhé ruky a matrace byla už dost proleželá. Já bych do něj v Tvém případě šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verucira
15.2.12 19:45

díky moc za názor

• Citovat
  • Upravit
TamaraAlmara
20.3.12 19:11

Taky uvažuji, zda pořídit košík či nějaké lehátko. Bydlíme v bytě, co má 120m2, přemýšlím hlavně nad tou výhodou, že dítě může být pořád se mnou a dá se v tom dát i na balkón. Dost bych se na lítala, chodit se na něj pořád dívat do dětského pokoje. Myslíte, že je košík lepší než takové to hrací lehátko? Bojím se aby ho to v tom košíku bavilo.

• Citovat
  • Upravit
1626
8.5.12 18:23

Koš na miminko a monitor dechu
Uvažuji o koupi koše pro miminko (vždycky se mi to moc líbilo a zároveň teď máme málo místa v ložnici a dětský pokoj pro starší je ještě v nedohlednu). Zajímalo by mě jestli do košíku jde pod matraci vložit monitor dechu. Četla jsem v diskuzi, že lze do košíku zn. Picci, ale jde to i u jiných? Máte někdo takový? Díky předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
8.5.12 19:40

Tamara: určitě doporučuju košík, v lehátku by ze začátku neměli být vůbec nebo jenom na chviličku, je to stejný jako s vajíčkem. Pevná podložka je pod zádíčka to nejlepší. Navíc je lepší si popojet s košíkem než se tahat se s lehátkem, každá možnost jak ulevit zádům dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
8.5.12 19:53

JJ, košík je super, taky ho máme, můžeš s ním všude jezdit, já v tom malou uspávám přes den, protože v postýlce sama neusne :mrgreen: , mám hranatý koš, takže by tam monitor určitě být mohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
8.5.12 20:26

Mám půjčený zcela obyč malý oválný košík, je super, houpací a monitor do něj v pohodě jde, i když je košík opravdu malý, dvouměsíční dítko se do něj přestává pomalu vejít, dávám mu tak ještě měsíc, max. dva :roll: Pak mám ještě půjčenou kolíbku a ač na délku stejná, tak jak je hranatá, myslím, že se do ní vejde o něco déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terrka6
22.6.12 15:07

mantinel do kosiku??

Holky, prosím o radu, myslíte, že je nutný do košíku ochranný mantinel jako se dává do postýlek?? nebo je to zbytečnost, mám kolem takový ten látkový potah, ale mantinel ne..

• Citovat
  • Upravit
11733
22.6.12 15:28

Taky jsem měla jen látkový potah a stačilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
22.6.12 18:13

Taky si myslím, že stačí jen ten látkový potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terrka6
24.6.12 10:34

Jo tak super, taky jsem si říkala, že by to mělo stačit, ale napadá mě ledasco, když všichni dávají ty mantinely do postýlky, která je o mnoho větší…

• Citovat
  • Upravit
11733
24.6.12 11:22
@Terrka6 píše:
Jo tak super, taky jsem si říkala, že by to mělo stačit, ale napadá mě ledasco, když všichni dávají ty mantinely do postýlky, která je o mnoho větší…

Ty mantinely jsou podle mě pro větší miminka, aby se nebouchly, když řádí v postýlce, ale koš využiješ max do 4 měsíců, i když já ho měla do 5, ale malá je malinká, v 6M měla 62 cm, a to miminko zas takový ďáblík ještě není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
17.10.12 23:30

Ahoj :mavam: No já myslím že je to zajímavá záležitost ale pokud plánujete více než jednoho potomka tak je to super věc a dokonce jsem našla dokonalé typy na jedné stránce jsou ručně vyšívané ze speciálního proutí… Různé barvy a za tu dokonalou cenu máte vše :) (peřinky, povláčky, nebesa…) http://www.ukristynky.cz/…nebesy/2031/?… :)
petitefillette pro tebe by možná bylo menším řešením tohle http://www.ukristynky.cz/…8447-vb1.jpg … no i když nevím jestli bych neeměla strach :?: ale jsou nádherné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
27.6.14 16:08

Zdravím, neviděly jste někde koš na mimino zároveň houpací a i s kolečkama? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí