Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@dani24687 Známý měl nějaký, který byl s kolečkama a vybrační na baterie. Byl ale prý dost drahý.
@Svistice vibrační jsem snad nikde ani neviděla ještě
chtěla bych klasický houpací spíš ![]()
Ja bych spis na nejaky pohyby moc nenavykala ![]()
aby pak nebyl problem usinani v postylce, az z houpaciho kose vyroste. ja mam jen na koleckach a na tech par mesicu to urcite bude stacit ![]()
@mrs.gendy Pokud bude řvát a potřebovat houpat, neb nic jiného nezabere, veř, že budeš houpat o sto šest. ![]()
@dani24687 my jsme koupili tenhle http://www.babyplace.cz/…melody-2014/ dají se tam zacvaknout kolečka a je z toho kolébka. ![]()
@adush tuhle postýlku mám také už týden doma a moc se mi líbí, jsem zvědavá jak v ní bude spokojené miminko ![]()
@Alušáček taky ji ještě nemáme v praxi odzkoušenou pač prcek se narodí až za tři týdny
ale jiinak mi přijde skvělá ![]()
Já zahlédla takovou vychytávku, koš na mimino, který byl napasovaný na starý kostře od Liberty, takže se to dalo houpat ![]()
Ale to si někdo vyrobil sám ![]()
@mrs.gendy píše:
Ja bych spis na nejaky pohyby moc nenavykala
aby pak nebyl problem usinani v postylce, az z houpaciho kose vyroste. ja mam jen na koleckach a na tech par mesicu to urcite bude stacit
no první jsem uspávala chováním v náručí a nenavykl si ![]()
@adush píše:
@dani24687 my jsme koupili tenhle http://www.babyplace.cz/…melody-2014/ dají se tam zacvaknout kolečka a je z toho kolébka.
je krásná, něco takovýho právě chci, ale ty vibrace…
když já nevím, malej to nesnášel, takže k tomu mám taky takovou malou averzi ![]()
@dani24687 ty vibrace používat nemusíš všechny funkce se dají zapínat a vypínat podle toho kdy a jak je chceš použít
a ten dálkový ovladač k tomu je kouzelný ![]()
Ahojky,
tak přesně takovej @adush jsem měla taky, jen jinou značku a bez ovladače. A za mě super, malá v něm bývala celý den, v noci spala v postýlce, a využili jsme ho asi do pěti měsíců, pak už chtěla vidět a začala i přes den spát v postýlce. Byla to právě i kolébka i košík s kolečky. A vibrace se malé líbili ![]()
@majka 4 já si osobně myslím, že ten dálkáč k tomu ani nevyužiju, ale přijde mi kouzelné, že k tomu vůbec je
ty vibrace mi taky přijde že budou fajn, ale moc často je malému pouštět nebudu (možná mě tahle zásada přejde) aby si na ně nezvykl a nebyl pak problém až ho přešoupnu do postýlky ![]()
@adush my ty vibrace taky nechtěli použít, ale když měla prdíky, tak to pomáhalo, krásně prděla. A kupodivu si nenavykla, dokonce pak po půl roce nechtěla spát ani v kočáru, jen v klidu v postýlce ![]()
@adush píše:
@dani24687 ty vibrace používat nemusíš všechny funkce se dají zapínat a vypínat podle toho kdy a jak je chceš použíta ten dálkový ovladač k tomu je kouzelný
já vím, ale houpací není, ne?