KOŠ NA PLENY

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
24.5.09 14:18

KOŠ NA PLENY

Používáte antibakteriální koš na pleny např. od fi. SANGENIC? Jedná se mi o typ koše, kdy se pleny automaticky zabalí do obalu - údajně by potom neměl být cítit žádný zápach. Můžete mi prosím napsat své zkušenosti. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
24.5.09 14:36

kapuško.
nepoužívám, slyšela jsem na nej dost negativních referencí. Řekni si jaké má vlastně výhody? to že nemusíš každý den s plenami do popelnice? však ty nebo tvuj muz alespon jednou denne odcházíte z bytu ne? tak se hodne lidem osvedčí vždy když odcházejí z bytu, vzít pleny (pripadne si to na prvni tydny nalepte na dveře. vžije se ten zvyk rychle). A taky to že musíš koupit ten koš (nezanedbatelné ceny) , dokupovat ty náplně - v globále rovněž nezanedbatelné ceny, a že ten koš počase šíleně smrdí!!! i tady je myslim pár diskuzi kde se majitelky ptají, jak maj odsmradit ten koš, ze to ničím nejde i kdyz uz ho treba rok nepouzivaji. navíc je to velký krám do bytu, pouzivas to v zivote chvíli a co pak s tim. Pripadá mi, že tahle vec patri k tem, které tedy clovek k detem opravdu nepotrebuje. srovnáním výhod a nevýhod mi to vyplývá jednoznačně.

čekáš už mimčo?

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
24.5.09 14:54

Používala jsem tento koš a byla jsem maximálně spokojena.
Mínus je určitě cena a pak i to, že musíš neustále dokupovat sáčky, ale s tím už nejspíš počítáš, když si pořizuješ tuto věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.5.09 15:05

ahoj.já si ho pořídila a používala jsem ho asi měsíc,nebavilo mě pořád dokupovat ty náplně :roll: .tesco taškám se teda nevyrovná :lol: :lol: zabalíš,vyhodíš a je to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.5.09 16:07

Já taky nepoužívám. Výhradně kojená miminka vůbec nesmrdí, takže než začnete přikrmovat, tak to kvůli zápachu nemá cenu a pak už je člověk zvyklý na vynášení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
24.5.09 16:41

ahojky, tak ja mela prave ten sangemic.zapachalo to min jak v normos kosi,ale kdyz se to vynaselo,to byla panecku rychna.ted uz do toho nepujdu…ale zkusila jsem to,no:-)
existuji pry uz i kose kde se nemusi davat zadne sacky,ci co…a nemusis tolik platit za ty naplne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
24.5.09 17:57

Já si myslím, že to také nemá cenu. Já si pořídila zvlášť -obyčejný koš na použité pleny za babku a měla jej na balkóně, takže po jakýmkoli smrádku ani památky. A vynášeli ho také denně. Už jsme jej přestali používat máme pleny jen na noc,máme jej však připravený na další mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
24.5.09 19:56

My ho máme a jsem spokojená. Bydlíme ve 3. patře bez výtahu, nemáme balkon, cesta ven nevede přímo kolem kontejnerů. Tahat s sebou denně kromě dítěte ještě sáček s plínkama a speciálně s nima lítat ke kontejneru, na to bych se mohla vyprdnout.
Koš mi nesmrdí, kapu do něj éterický olej. Kdybych nekapala, tak to množství při vynášení samozřejmě smrdí i přes obal, ale nijak dramaticky.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
24.5.09 20:03

ahojda,
taky jsem si chtěla pořídit koš na pleny ale rozmyslela jsem si to a používáme sáčky na plenky - kupuku v tesco nebo objednávám přes internet - a jsem max. spokojená - nesmrdí to i když to hned nevynesem.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
24.5.09 23:17

Sangenic - máme, používaáme stále a nedovedu si to bez něj představit (jsem holt moc zmlsaná 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
25.5.09 09:20

Má sestra ho má, zatím to dopadlo tak, že je líná dokupovat sáčky, takže ho má vedle přebalováku jak obyčejnej koš…za ty prachy…no… Já jednorázovky do ničeho nebalím, vyhazuju do našeho normoš koše a žádnej smrad neregistruju - koš máme za dvířkama pod dřezem. Mimčo je kojené, ne že by to nesmrdělo vůbec ty plínky, to zas jako cítit to je, ale pořád se to dá.

Dle mě je to drahá zbytečnost.

Navíc produkuješ zas další odpad tím, že balíš každou plínku zvlášť do sáčku, mě by to vadilo, už tak mi vadí ta jednorázovka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
25.5.09 20:26

Suviku, než začaly příkrmy, tak jsme taky dávali do normálního koše a nutnost speciálního na pleny nepociťovali. Ovšem s příkrmy pak dostanou ty plenky jiné grády …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.10 21:33

A co tohle reseni...?

kamuska píše:
Používáte antibakteriální koš na pleny např. od fi. SANGENIC? Jedná se mi o typ koše, kdy se pleny automaticky zabalí do obalu - údajně by potom neměl být cítit žádný zápach. Můžete mi prosím napsat své zkušenosti. Děkuji

Nepouzivam zadne drahe nesmysly. Mam doma tohle a za tu cenu to udela stejnou sluzbu. Dovnitr dam pytel do kose nebo igelitku, plen se tam vejde tak za 3-4 dny, je to uzavrene v komore a nic nesmrdi. Kdo chce muze si tam dat vuni a je to. Viz foto v BAumaxu za 249 kc.

vice foto zde: http://dement2005.ic.cz/Plenkovy_kos/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky