Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj. Chci se zeptat zda přebalujete 7 měsíční mimi u prostřed noci? Já přebaluju než jde spát a pak ve dvě hodiny ráno. Ale poslední doubou je suchej tak si myslím jestli už to není zytečný.Vím, že každé mimi je asi jiné, ale jen jak to děláte vy? Díky
Ahoj, já přebalovala obě děti v noci max. do 3 měsíců
později v noci jen když byly nevrlé - většinou kvůli nakakané plence
J.
Já nepřebalovala v noci nikdy, ani jsem na malýho nemluvila, prostě nic, jenom nakojit a šup zpátky do postele
.
Ahoj, taky nepřebalujeme (děti jsou na jednorázovkách), přijde mi to zbytečné, prcka v noci rozebírat… M.
Já v noci přebalovala jen jako malý miminko, to pořád kakala, v tom bych ji ležet nenechala. Pak začala kakat jednou denně, ráno - takže je to v pohodě a nepřebaluju;)
Já tři měsíce, to byl v látkovkách i v noci, pořád mokrej, později jsem na noc začala dávat jednorázovky a přebalila jen když smrděl=pokakanej ![]()
Jinak taky jen nakojit a uložit, ani svítit, ani mluvit … ![]()
Do asi 9. měs jsem v noci nepřebalovava. Teď má malý 13 měs. a večer i v noci hodně pije, takže je to nutné. Většinou přebaluju kolem jedné a někdy je to už pozdě a je mokrý i s ponožkama ![]()
Ja prebalovala jen kdyz byli pokakani, v tom bych je nenechala, ale curani jednorazovka v pohode vydrzi celou noc.
V noci jsem přebalovala mx do 2měs, kdy Ríša kakal i v noci. Teď už mě ani nehne. Jen se nadlábne a chrní dál.
taky jsem prebalovala tak do dvou mesicu, ted uz ani omylem, nekakame, takze v poho, jsme na latkovkach, Tomik se neprocura, tak ok
ahoj já ještě malou přebaluju a to je jí 15 m , vždy kolem 2 h, malá hodně pije…
ahojky,
starší jsem přebalovala dokud jsem v noci kojila, tak do těch 6M. mladší zatím přebaluju ( kojíme v noci 2×), sice v noci nekadí, ale hodně čůrá…možná bych mohla zkusit to jedno přebalování zrušit…dobrý nápad ![]()
Proč přebaluješ suchou plenu? Myslím že pokud není mimi pokajděný, tak ho nech spinkat, koneckonců i sebe…
Ja prebaluju malou obcas kdyz je hodne pocurana-fakt hodne pije a plenu(jednorazovku) ma plnou a je hodne nevrla a place a jak prebalim tak spinka dal a je klid.
pokud je plínka suchá, tak bych nepřebalovala. zbytečně dítko probereš ![]()