Košík pro dvojčata

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
190
23.12.12 21:42

Košík pro dvojčata

Maminky nevíte jestli existuje i proutěný košík pro dvojčátka.
Všude mají jenom pro jedno mimi, tak jestli třeba doma nemáte a kde jste koupily.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
23.12.12 21:50

Kamarádka měla takový velký, dávali jsme do něho určitě obě děti a vešly se v pohodě (žádní drobci) - akorát teda nevím co to bylo zač a odkud to měla - jen že to asi existuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
23.12.12 21:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
23.12.12 22:06

My meli jednu postylku, cca od 8. mesice malych jsme je rozdelili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
24.12.12 05:18

@mihhulle Znám u nás pána, který plete na zakázku. Kdybys chtěla a nesehnala nic jiného, můžu ti dát kontakt a poptáš se, třeba se domluvíte. Netuším však, kolik to vyjde, já koš měla, ale pak jsem ho prodala, pro dvojčátka byl malej a velikým bych neprojela do kuchyně. Ale mám tam postýlku a dávala jsem je do ní oba.
A očividně se jim v ní na štorc líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
24.12.12 08:45
@jazminka27 píše:
@mihhulle Znám u nás pána, který plete na zakázku. Kdybys chtěla a nesehnala nic jiného, můžu ti dát kontakt a poptáš se, třeba se domluvíte. Netuším však, kolik to vyjde, já koš měla, ale pak jsem ho prodala, pro dvojčátka byl malej a velikým bych neprojela do kuchyně. Ale mám tam postýlku a dávala jsem je do ní oba.
A očividně se jim v ní na štorc líbí ;)

Ty jo to je ale rozdíl, holčička vypadá dobře o měsíc starší než kluk, jestli tedy odpovídá barva dek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak kamarádka si právě nechala koš uplést, vyšel ji asi na 3000,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
24.12.12 11:27

Ahoj, kde sehnat nevím, ale já používala druhou postýlku. V jedné spaly holky u nás v ložnici a druhá byla pojízdná mezi kuchyní a obývákem. Vešly se tam hodně dlouho, takže to byla velká výhoda a když uměly ťapkat, tak aspoń nezdrhly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí