Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj já používám také weledu, je to přírodní kosmetika. Hlavně je dobrá na opruzeniny.
Nedávno jsem si objednala dárkový balíček kosmetiky pro nejmenší, kde byla i značka Weleda, Dr. hauschka. A pro mě od Dermacolu krém na strie. Za dobrou cenu.
Hele, nevím, já teda musím říct, že ta lékárenská kosmetika mi nějak nesedí… Jako asi to bude kvalitní, ale mě to nesedí… ![]()
Holky, ale měla bych ještě dotaz… Co konopná kosmetika? Tu kupujete? Jak se vám osvědčila?
Holky a co nějaká čistě přírodní kosmetika? Máte nějaké osvědčené značky? Já tak pořád něco zkouším a stále hledám, co by na stopro sedlo.
@MončaSvobodka píše: Více
Já mám oblíbenou českou značku Nobilis tilia. Používám od nich jak pleťovou, tak i tělovou kosmetiku a i když mám citlivější pleť tak bez problému. Kupuji ji na alpiku, kde mají i hodně dalších takových přírodních bio/eko věcí, tak to je takový můj ráj
Co se týče ale té pleti, tak to chce fakt zkoušet, protože i když ti někdo doporučí něco, co mu sedí, tak to neznamená, že s tím budeš spokojená i ty, je to dost individuální.