kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
722
21.8.13 16:33

Ahoj ;) používám kosmetiku Weledu, a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.10.13 08:25

Weleda

Ahoj já používám také weledu, je to přírodní kosmetika. Hlavně je dobrá na opruzeniny.
Nedávno jsem si objednala dárkový balíček kosmetiky pro nejmenší, kde byla i značka Weleda, Dr. hauschka. A pro mě od Dermacolu krém na strie. Za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.19 22:21

Bioderma, Vichy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.21 17:55

Hele, nevím, já teda musím říct, že ta lékárenská kosmetika mi nějak nesedí… Jako asi to bude kvalitní, ale mě to nesedí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.21 10:14

Holky, ale měla bych ještě dotaz… Co konopná kosmetika? Tu kupujete? Jak se vám osvědčila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.24 22:39

Holky a co nějaká čistě přírodní kosmetika? Máte nějaké osvědčené značky? Já tak pořád něco zkouším a stále hledám, co by na stopro sedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.24 13:02
@MončaSvobodka píše: Více

Já mám oblíbenou českou značku Nobilis tilia. Používám od nich jak pleťovou, tak i tělovou kosmetiku a i když mám citlivější pleť tak bez problému. Kupuji ji na alpiku, kde mají i hodně dalších takových přírodních bio/eko věcí, tak to je takový můj ráj :-) Co se týče ale té pleti, tak to chce fakt zkoušet, protože i když ti někdo doporučí něco, co mu sedí, tak to neznamená, že s tím budeš spokojená i ty, je to dost individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí