Weleda - měsíčková kojenecká koupel

9351
21.8.08 20:27

Weleda - měsíčková kojenecká koupel

Používáte ji někdo? My ano a jsme moc spokojení, ale vadí mi, že když to Bendovi při koupání nateče do uší a zůstane to hluboko, tak je to bílý a nejde to vyčistit :? . Není to žádná tragédie, ale štve mě to, tak mu do toho hlavu nedávám a některý dny koupu jen ve vodě :lol:
Máte někdo podobný „problém“? A co s tím děláte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2753
21.8.08 22:32

Ahojky,

tak já jí pro Honzíka požívám, spokojená jsem také a s tím, co se ptáš jsi mne překvapila… Tak přemýšlím, jestli jsem nezodpovědná máma, že jsem si ničeho nevšimla :oops: …anebo s tím problémy nemáme… :?: Normálně má Honzík ponořené i uši, takže voda mu tam nateče vždy. Po umytí tu vodu vysuším buničitýma čtverečkama a jednou za pár dnů čistím i tyčinkou (tedy jen na kraji)… A fakt jsem si žádných bílých usazenin nevšimla… :roll: …Zítra to prozkoumám a dám vědět :twisted:.. Honzík si zatím nestěžoval :lol: . Dávám té koupele hodně malinko - ani né 3× (jak tam píšou), ale opravdu trošinku. Jsem zvědavá, co napíšou ostatní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
23.8.08 00:14

Tak dneska po koupání jsem to důkladně kontrolovala a fakt nic bílého v uších neměl.. Tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
23.8.08 06:18

Ahojky! Tak já tu koupel taky používám a holkám do oušek voda normálně teče a taky jsem si ničeho takového, že by měly něco bílého v ouškách nevšimla, tak teda nevim, ale je fakt že taky dávám míň, přijde mi to jejich dávkování taky moc. My teda taky koupeme střídavě i ve vodě nebo jenom pod sprchou. M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
28.8.08 22:17

Začala jsem dávat míň, tak to snad pomůže. Taky to střídám - vodu a emulzi. Teď občas koupu i v Oilatum, protože máme na nožkách suchou kůži. Ale to bílé v ouškách už má jen občas a trochu, tak jsem té emulze asi dávala moc.

Díky za odpovědi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
19.1.12 17:08

Ahoj, můžu se zeptat, zda jste některá používala Weledu Měsíčkový dětský šampón už na novorozence? Nakoupila jsem mléko, šampon a koupel a na šamponu píšou až od 6měsíců, tak jsem trochu překvapená..Měla jsem v plánu s ním mimčo mít v místech zapářky cca 2× týdně, jinak dávat jen tu koupel, ale teď nevím Jakou s ním máte zkušenost? Neosypala se vám mimča(celkově po Weledě)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
19.1.12 17:14

Ahojky, já střídám koupelové mléko od weledy a linolu, šampon nepoužívám, omyju žínkou a pak namažu ;) malý se neosypal a to má dost citlivou kůžičku, naopak mast na zadeček od weledy je suprová :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.1.12 18:23
jowana píše:
Ahoj, můžu se zeptat, zda jste některá používala Weledu Měsíčkový dětský šampón už na novorozence? Nakoupila jsem mléko, šampon a koupel a na šamponu píšou až od 6měsíců, tak jsem trochu překvapená..Měla jsem v plánu s ním mimčo mít v místech zapářky cca 2× týdně, jinak dávat jen tu koupel, ale teď nevím Jakou s ním máte zkušenost? Neosypala se vám mimča(celkově po Weledě)?

šampon jsem používala až později, stejně neměl vlásky :mrgreen: Ale asi bych s tím tělo nemyla, ta emulze myslím čistí dost :think: Mléko jsme měli a je dobré. Ale teď už bych asi dle rad dětské kožní používala cremor leniens (namíchaná z lékárny) a ze začátku myla jen ve vodě (zadeček myla sebamedem) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
19.1.12 18:52
Zebra píše:
šampon jsem používala až později, stejně neměl vlásky :mrgreen: Ale asi bych s tím tělo nemyla, ta emulze myslím čistí dost :think: Mléko jsme měli a je dobré. Ale teď už bych asi dle rad dětské kožní používala cremor leniens (namíchaná z lékárny) a ze začátku myla jen ve vodě (zadeček myla sebamedem) 8)

Tak třeba můj prcek měl na leniens reakci :think: jako úplně malého jsem ho mazala slunečnicovým olejem z lékárny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
19.1.12 18:55
deny7 píše:
Zebra píše:
šampon jsem používala až později, stejně neměl vlásky :mrgreen: Ale asi bych s tím tělo nemyla, ta emulze myslím čistí dost :think: Mléko jsme měli a je dobré. Ale teď už bych asi dle rad dětské kožní používala cremor leniens (namíchaná z lékárny) a ze začátku myla jen ve vodě (zadeček myla sebamedem) 8)
Tak třeba můj prcek měl na leniens reakci :think: jako úplně malého jsem ho mazala slunečnicovým olejem z lékárny ;)

Asi je to potřeba vyzkoušet, každá kůže je jiná :nevim: . Manžel má taky z leniensky fleky, ale děti byli v pohodě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3860
19.1.12 19:00

No, já právě začala jen s leniens a slunečnicovým olejem, pak jsem vypustila leniens a koupila weledu a pak si od doktorky nechala napsat linolu(abych ji nemusela kupovat), malý má občas sušší kůžičku na nohách a teď, když chodíme plavat tak jsem na mazání po plavču koupila adermu exomegu :) ale je to přesně tak, že každému sedí něco jiného a je třeba to vyzkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.15 21:18

Používám na prcka od začátku měsíčkovou kojeneckou koupel taky a jsem s ní maximálně spokojená, ty bílé mapy v ouškách možná způsobuje to, že emulze není ve vodě dostatečně rozmíchaná a usazuje se to tam, stačí po kápnutí trochu pomoct a rukou ji „rozčvachtat“, my s t tim jinak problémy nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
1.12.15 17:35

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, používáme tuto kosmetiku u 9 týdenní miminka. Jen pořád nejak tápu v tom, že šampon mají až od šesti mesíců a nemají žádný sprchový gel. Používate ke koupání „jen“ tu kojeneckou koupel do vody a nic jiného (i na vlásky)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
1.12.15 17:39

@Kamcca pouzivam weledu pro malou porad (18m) ale tu fialovou radu - prijde mi lepsi ;) ale prave ze jak maji „zmatené“ ty koupací gely/mleka atd tak od narozeni jsem používala tekutý gel od hippu, nemusel se oplachovat jako vetsina a byl od narozeni a i na vlasky. Za me super. Ted uz mame vetsi vyber ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.12.15 17:43

@Kamcca šampon jsem začala používat až po roce. sprcháč je zbytečný, ta koupel je výborná i na vlásky :-) jinak pak má Weleda sprcháč a šampon v jednom, to je vhodnější pro starší dítě, které se už chce sprchovat :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml